Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

HamsterigangsteritNo kas päevvee!!!

Enpä tiedä kiinostaako tämä ketään muuta kuin itseäni, mutta tahdonpa jakaa iloni kanssanne (Satu proudly presents) : meidän Umbilicus ja Umberto !!! (Yleisö kohahtaa, alkuhämmennyksen jälkeen salin valtaavat räjähdysmäiset aplodit ja muu settiin kuuluva oheiskähinä).  Eli tässäpä teille, rakas näkymätön yleisöni, karvapalloja kourien täydeltä...

Oli muuten aika haastellista saada nuo otukset samaan valokuvaan ilman että syntyi verikekkereitä. Hamsterit ovat niin rauhallisia ja lutusia että niillä voisi vaikka pallotella huvikseen (olisi julmaa tehdä niin, toiset kun ovat niin luottavaisia), niin eipä uskoisi että tuollaiset urospuoliset eläjät käyvät herkästi toistensa kimppuun! Umberto ja Umbilicus eivät tosin vaikuttaneet siltä, että niiden päässä olisi ollut puolta ajatusta, ehkä ne eivät edes älynneet toistensa olemassaoloa. Oliskohan mitään tappelua tullutkaan jos tilaisuus olisi sen sallinut...pikku raukat, minkähän kokoiset aivot niilläkin on. Mie kyllä tykkään niistä niin hirveesti, meidän silmäteristämme!

Lopuksi, kuten yleinen soveliaisuus vaatii, valokuvamallit saivat kumpikin kuvauspalkkion. Eli käytännössä puolikkaan appelsiinilohkon. Mietipä omalle kohdalles, oman pään kokoinen herkkupala!

Ja älkää nyt luulko, että aion tulevaisuudessa blogata vain hamsteriaiheesta (en silti aio vältellä sitä ;)). Se vain tuntui mukavalta aiheelta näin alkajaisiksi. Sillä kukapa ei hamstereista pitäisi?


2 kommenttia:

  1. Hehei kiva nähä kuva Umbilicuksestakin. Mitä se muuten tarkoittaa, umpisuolta?

    VastaaPoista
  2. Umbilicus on mualiman napa, eli napaahan se tarkoittaa, pienen karvakärsäkkään nimi...se on niin SÖPÖ!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)