Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Juliste

Tein tässä julisteen Sallalle, joka valmistuu nyt kohtapuoliin sairaanhoitajaksi. Tämä juliste siis liittyi hänen opinnäytetyönsä aiheeseen, joka käsitteli nuorten odotuksia sairaanhoitajaltaan. Kommentoikaa, mikä versio näistä väreistä on mielestänne paras :) Kaikki nämä kyllä ilmeisesti tulevat levitykseen.

Huomenna Tarttoon, jipii!

4 kommenttia:

 1. Miusta toi vihree on ehkä paras,on ns. luonnollinen väri:P Toiseks toi sininen,mut parhaiten toi vihree istuu.

  -ANNA

  VastaaPoista
 2. AINII! Tosta harmaasta sen verran,ett MIUSTA jotenki näyttää ja tuntuu ton värin puolesta,ett toi tärkee sanoma hukkuu tohon väriin. Miusta sen sanoman pitäs tulla hyvin esiin. On jotenkin niin arkinen ja pliisu,ton värin takia..VAIKKAKIN sanoma on se tärkein..Mutta nii..en tiijä onko sit joissain paikoissa niin jotta pitää olla jostain syystä noin ankea ja pliisu..Mutta miun käsittääkseni sen pitäs olla piristävä ja huomiota herättävä. Tosta harmaasta heti tulee sellane "PLAAH"-olo.

  Mutta joo,tää vaa miun mielipide:D

  -ANNA

  VastaaPoista
 3. Hienot on julisteet! Miusta ehkä yksittäisenä se pinkki oli paras, mutta miusta noita kolmea ensimmäistä olis aika hyvä käyttää myös yhtä aikaa! Näin jo sieluni silmin yläkoulun/lukion ilmoitustaululla noiden kolmen värisuoran!
  -Josu

  VastaaPoista
 4. Kiva hahmo tuo tytsy :)

  Kiva kun on värivaihtoehtoja, en nyt lähde kommentoimaan mikä niistä olisi toimivin sinänsä, kommentoin ennemmin sitä, että mun mielestä taustaväreillä voisi olla enemmän kontrastia. En tiedä onko tämä omia maneereita, mutta ite tykkäisin myös aavistuksen vähempisaturaatioisesta yläosasta. Etenkin jos alareuna olis tummempi, olis siinä enemmän kontrastia, mitä kuitenkin löytyy jo mustasta ja valkoisesta, joita on puhekuplissa ja itse hahmossa.

  Harmaa versio näyttää tästä johtuen nyt ehkä vähän liian harmaalta, sen sijaan että se olisi mustavalkoinen. Oletan että tää harmaa on sitä varten, kun jotkut haluaa säästää ja tehdä mv-versiot omalla tulostimella? Mutta jos se on suora saturaation vähennys värijulisteesta, niin silloinhan niiden mv-tulostin osaisi tehdä sen itsekin, joten tarviiko sellaista antaa?

  Mut hienon teit, hyvä Satu! Mä mietin sillon ku Salla mua pyysi, että mitähän ihmettä mä siihen keksin. Piirroshahmot on aina mielenkiintoisia, etenkin kun ne on noin hyvin piirretty! Tykkään myös puhekuplista ja siitä, että fontit on erilaiset.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)