Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2009

Huh


Noniiiiiiin. Tässä istun kun en muuta voi. Suihkussa kävin. Töistä tulin. Klo kahdeksan lähdin ja klo kahdeksan tulin. 2x tunti työmatkoihin ja siinä välissä 10h duunia. Siirsin kuutiotolkulla multaa silkalla jättiläismäisellä lihasmassallani ja mörisin samalla kuin painonnostajat yleensäkin (okei, no en mörissy kun piti esittää ettei muka tunnu missään). Ja sitten siivosin ison talon, onkohan siinä 120 neliöö. Joka ikisen pinnan puunasin jne. Olen siis ollut ahkera ja nyt sattuu joka paikkaan, se on kiitos työstä (palkkapäivään on vielä aikaa).

Tulipa nopeasti kirjoitettua tänne uutta matskua, johtunee kivoista kommenteista jotka paljastavat sen, että tätä lukevat muutkin kuin mielikuvitusystäväni.

Laitan tähän nyt tällaisen kuvan, löysin tän pääkallon sieltä multakasan alta ;) Onhan tuo aika puhtaan valkoinen, ja totuus onkin se, että tämä pääkallo liittyy tämänpäiväisiin töihini yhtä kiinteästi kuin hamsteri Prisman kassajonoon. You know? Eli eipä liiemmin liity :) Tämä piäkallo on osa Kolin maisemahissiin tulevaa ympäristötaideteosta, jota voi käydä kurkkimassa siinä kesäkuun puolen välin jälkeen. Aion laittaa tänne blogiin myös yhden muun kuvan samaan teokseen liittyen (minusta se on riemastuttava kuva, mutta ei välttämättä muiden mielestä.)

Jooh. Voisin olla pyhä nynny / nössö ja mennä nyt jo nukkumaan. Kiitos Herralle tästä päivästä, endorfiini virtaa (!!!) eli on helppo kiittää :D Hyvää yötä, Jeesus myötä.

P.S. siivotessa kuuntelin Radio Deitä ja riemastuin yhdestä biisistä jonka nimi oli "Kaiken takana on paimen" ja se meni ihan samalla tavalla kuin se biisi johon se leikillisesti viittaa. Hih!

5 kommenttia:

 1. noi kuvat vaan antaa blogille paljo parempaa ilmeittä,ei siitä pääse mihinkää:)

  -anna

  VastaaPoista
 2. minä oon väkertänyt vaikk kuinka monta kommenttia mutta ne häviää johonkin MINNE?
  EN ÄLYÄ TÄTÄ TOIMINTAA EN SITTEN PÄTKÄÄKÄÄN mutta yritän silti kovasti! Piiip

  VastaaPoista
 3. Siis vau taas Kolila nähtävää!

  Ja siistiä kun täällä on taas elämää, Patu katteli liian kauan sivujen viimeisimpänä postauksena ;)

  VastaaPoista
 4. Merjaa varmaan ärsyttää tää mistä oon aatellu mainita, et sul on rasittava tää systeemi täällä sivuilla, että kommentit ei heti tuu näkyviin vaan vasta hyväksynnän jälkeen. Siirry siihen vasta sitten kun tulee häirikkökommentteja, kyllä me ihan asiallisesti luvataan kommentoida :)

  Mutta hei ne sun työt näytti facebookissa tosi hyvältä! Mut ne oli jonkun yhteisön kuvia ni ei pystyny sinne kommentoimaan =/

  VastaaPoista
 5. Asia korjattu, nyt kommentit tulee heti näkyviin :D kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)