Sivut

torstai 4. kesäkuuta 2009


Toivottavasti kenenkään elämä ei oikeasti ole saippuaoopperaa. Tosielämässä parisuhteessa parhaimmillaan pidetään huolta toisesta, ja ollaan toinen toiselleen sitä kiltimpiä mitä vähemmän toinen osapuoli sitä käytöksellään ansaitee :). Rakkaus ei ole fiiliskysymys, vaan päätös. Päätöstä seuraavat teot, jotka ruokkivat myös rakkauden tunnetta. Suosittelen.

Ko. kuva tulee nyt sitten sinne Kolin maisemahissikuiluun, jonne rakennamme sen ympäristötaidenäyttelyn ensi maanantaina. Tämä tulee osaksi teosta "Menetetty yhteys", jossa 50 pääkalloa katsoo telkkareita :) Teos on minusta aika alleviivaava, eli sen viesti on helposti tulkittavissa. Ryhmämme kokoontumisessa asia kiteytettiin näin: Ihmiset ovat menettäneeet yhteyden todellisuuteen (keskellä luontoakin he möllöttävät telkkaria) ja toisiinsa. Televisioita on monta, ja tätä suurinta taulutelevisiota tuijottaa yksi yksinäinen pääkallo. Pähkinänkuoressa sanottuna: olis hyvä tehdä valintoja, jotka estävät yksin jäämisen. Ja miun oma lisäykseni: heittäkää ne telkkarinne hevon kuuseen! Käyttäkää sekin aika parisuhteen tai ystävyyssuhteiden hyväksi. Tai tehkää edes rästihommia. Tai menkää kirkkoon. Jos aivot ovat narikassa, ne kuivettuvat.

Tervetuloa Kolin hissigallerian avajaisiin lauantaina 13.6.!

7 kommenttia:

 1. aamen tolle telkkareiden roskiin heittämiselle.

  -Hilde

  VastaaPoista
 2. järkyttävä dokkari tuli eilen telkkarista ku porukoitten luona kahoin,ihelläni ei enää oo mut porukat seuraa ohjelmia.

  Oli siis dokumentti anorektikkolapsesta,8-vuotiaasta!!!Seki sai vinkkejä laihuttamiseen mm. Suurin Pudottaja-kisailuohjelmasta. Sano jotta joka aterian jälkeen tunnin hyppi putkeen hyppynarulla,sit ku se otettiin pois ni keksi sit aina uutta liikuntamuotoa kalorien kuluttamiselle.

  Ja yhä enemmän nuorempia lapsia sairastuu anoreksiaan. Siis iha järkyttävää!!

  Media tosiaankin suurin syy siihe,on menny liian pitkälle nuo laihuttamishömpät. Oha se siis terveellistä ja fiksua huolehtii ihestään mut menny kyllä jo yli ymmärryksen.

  Oon huomannu blogimaailmassaki mite pullollaan syömishäiriöisiä nuoria,ja mikä kaikkein pahinta,monet psykologit yms. vähättelee niitte ongelmia!!! Ei himputti sentään!!

  -anna

  VastaaPoista
 3. seki anoreksia mite sielunviholline ottanu ihmisiä aisoihinsa ja latelee ihmisille käskyjä:(

  -anna

  VastaaPoista
 4. Huh, kaikkee sitä :/

  Mie luulen, että telkkarin yks pahin puoli on se, että se niin salakavalasti turruttaa ja "aivopesee" katsojansa. Monista ihmisistä huomaa, miten vaikkapa heidän moraalinsa on löystynyt kun on tullut tuijotettua kaikenmaailman salkkareita ja kauniitarohkeita. Ja vaikka niitä katsotaan sillä asenteella että "höpöhöpöähän tämä on", niin sitä salakavalammin näiden ohjelmien arvomaailma ja jopa PUHETAPA tarttuu katsojiin. Se on ellottavaa kun tajuaa puhuvansa sellaisen ihmisen kanssa, joka kielellistää tunteensa ym kokemukset Salkkareista oppimallaan käsitteistöllä ja puhetavalla O_o Eikä se itse edes tajua sitä! Eikä tajua sen kaveritkaan, koska nekin puhivat sillä tavalla.

  Mutta pahinta on se, kun tyypit sanoo, että "Pitää laittaa aivot narikkaan" telkkaria katsoessa tai juorulehteä lukiessa. Jos ei aivot ole mukana, sitä enemmän se kakka pääsee vaikuttamaan :P

  VastaaPoista
 5. Nii ihmine sitte tietyiltä tahoilta hakee rentoutumista,telkkarista,kavereista,..mistä millonki.

  Musiikkikin on yks taho,sitäki ku on nii laajalti ja yks harmiiline puoli minkä oon huomannu>> miksei kaupoissa oo hengellistä musiikkii`?Juha Tapioo,mutta siis muita..?emmie ainakaa oo pahemmi muihi törmänny. Miusta aika harmi ett vaa seurakuntamyymälöistä löytää vaa,miusta sais olla maallisissaki kaupoissa niit myytävänä,ni sellasetki ihmiset löytäs niitä ketkä eivät kirkossa pahemmin kävis. Tai emmie tiijä,saattaaha siellä olla mut joskus ettiny mut en vaa löytäny.

  -anna

  VastaaPoista
 6. Niin, tosi köyhäähän tuo hengellisen musiikin tarjonta on. Tuntuu, että samaa huttua se on alan liikkeissäkin: ei oo paljoakaan genremassasta poikkeavaa matskua. Kaikki on sellaista Juha Tapio-tyylistä. Tourniquet ja Neal Morse ovat toistaiseksi ainoita hengellisiä artisteja, jotka itseeni musiikillisesti iskevät. Nämä poikkeavat hengellisen musiikin valtavirrasta, ja molempia saa todennäköisemmin vaikka maallisesta levykaupasta kuin srk:n kirjamyymälästä!!!

  VastaaPoista
 7. aa,en oo nuist enne kuulluukkaa:>

  -anna

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)