Sivut

torstai 16. heinäkuuta 2009

Kesä kauneimmillaan, mut möllötystä tää on silti ;)

Huhhelihuijaa, aarinko paisttoo ja on taas niin messevä keli, jotta vot!

Olin eilen koko päivän iskän luona Kontiolahdessa raivaamassa omakotitalo(mme) kaappeja yms. Kymmenen jätesäkillistä! Ja siinä oli vasta vaatekaapit! Voitte käydä sitten Fidalla tekemässä löytöjä, jos esim. itämaiset batiikkivärjätyt "kaavut" kiinnostavat. Siinähän se päivä meni sisällä hikoillessa, oli kaikesta huolimatta ihanan kesäistä kun ulkona lähenneltiin hellelukemia. Kävin mie välillä takapihan terassilla taukoilemassa vetämässä Cokista. Naapurin kissa siinä vaaniskeli meidän polveen asti yltävässä pihaheinikossa.

Kun äiti viime viikolla yhtä-äkkiä kuoli, niin totesimme siinä pöllämystyneinä jotain niinkin käytännöllistä, että pitää laittaa nyt iso talo myyntiin. Nyt oon menossa katsomaan jo neljättä asuntoa tässä Joensuussa isukille ja pikkuveljelle. Niin että joku teistä vois ostaa sen meidän Satamatien talon niin pääsis nämä meidän miehenköriläät tänne Joensuuhun ilman vaaraa kahden asunnon loukkuun jäämisestä ;)

Että tämmöstä, Rokkiviikonloppuna, eli ylihuomenna onkin sitten hautajaiset. Saa nähdä, kuuluuko sähkökitaran säröt kappeliin asti.

3 kommenttia:

 1. Hei Satu, otan osaa äitisi poismenon johdosta. Voimia kaikkeen, elämän ja asioiden uudelleen järjestelyyn! -Josu

  VastaaPoista
 2. Oho! voi että,otan suuresti osaa äitis kuolemasta!:( Jaksamisia ja siunausta kovasti sinne!<3

  -anna

  VastaaPoista
 3. Kiitos osanotoista! Huomenna on hautajaiset, oon vain iloinen kun saan ne pois päiväjärjestyksestä :/ En oo mikään hautajaisten ylin ystävä...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)