Sivut

torstai 13. elokuuta 2009

Huomenta

Tässä menee nyt sitten viimeinen virallinen kesäpäivä!

Huomenna reippaasti kouluun askellan, urheasti kohti tunteja, joiden pitäisi jo kohdaltani olla ikuisesti ohi.

Vaan EI ! Mainitut tunnit ovat vainonneet minua 7-luokasta asti. Fysiikkaa ja kemiaa lukuunottamatta olen saanut tästä sotkusta aina todistuksen huonoimmat numerot, vaikka kielipääni onkin ihan hyvä. Niin, kotitalouskin oli vain seiska, mut viis siitä nyt. Eilenkin tein keksejä.

Samat tunnit vainosivat minua yhteensä kuusi vuotta, kunnes sain valkolakin (vieläkin harmittaa, kun oli vääränlaiset alusvaatteet juhlamekon kanssa). Siellä se arvosana sekä päättötodistuksessa että yo-kirjoituspaperissa loisti huonoimmuuttaan. Ajattelin jo, että kun menen tästä yliopistoon fiksua esittämään niin VOT en koskaan enää pariisi palaa, oi sinä vainoajani. Ajattelin, että OHI ON, ei koskaan enää.

Vaan EI! Mainitut tunnit tulivat yliopistossakin eteeni. "Papereita et saa ulos, jos et suorita akateemista ruotsia". No minä SUORITIN, ja Herran armosta ja rukouksella pääsin läpi. Tässä vaiheessa edellisesta ruotsin kurssista oli kulunut viisi vuotta. Ajattelin, että OHI ON!

Vaan EI! Huomenna astelen nöyrästi amk:uun aloittamaan 3. vuottani siellä. Ja päiväni alkaa ruotsilla.

Vastoin kaikkia odotuksia olen päättänyt käyttäytyä tunneilla kuin kunnon kansalainen. Yritän tehdä sillä kaikkien elämän helpommaksi. Koska tämä on kerran PAKKO (miksi, oi miksi???) niin yritän suhtautua siihen tällä kertaa hyvin (huh!).

No tämmöttiis avautuminen tässä. Nyt lähden lenkille ja sitten palaan keskitysleiri-aiheen pariin. Olen päättänyt saada gradun valmiiksi jouluksi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo :)