Sivut

perjantai 14. elokuuta 2009

Kouluun!

Kouluun! Huiiii! Eilen stressasin itseni tainnoksiin ja muhevat itkutkin pääsi...hyvin alkaa. Mutta en suostu jäämään tähän pisteeseen, asiat aina järjestyvät ja Jeesus auttaa. Nyt on jo parempi mieli, aurinko paistaa ja ehdin käydä tunnin sauvakävelyllä ennen ruotsin ruoskan alle menemistä. En mie ruotsin takia kuitenkaan stressaa, ei se ole sen arvoista. Mutta miulla meni koko eilinen päivä kun tein itselleni "kahden korkeakoulun" opintosuunnitelmaa tälle vuodelle, ja tekemistä on ihan mielettömästi. Aion käydä OPOn luona ja tsuibailla itseni niin monelta amk:n kurssilta pois kuin voin, että voisin keskittyä yliopistosta valmistumiseen (ensi keväänä!).

Ja syy, miksi kirjoitin, on oikeastaan tämä sarjis. Myyrät on niin SÖPÖJÄ! Ihan kuin hamsterit (tuo tuossa korissa taitaa kyllä olla kontiainen, se ei ole myyrä...) Mutta eikös ookkin lutunen, uijuijuiiiiii!!!

Ja mitä söpöihin karvapalloihin tulee (siis eläimiin, ei Makkeen) niin lauantaina ja sunnuntaina on Joensuussa koiranäyttely. Trimmatut koirat ja muu sellainen eivät kiinnosta MUTTA! Menen silti! Siellä on nimittäin nöffejä ha pomeraneja (karmea monikon partisiippi, taipuuko tää oikeesti näin?!?), ihan hullun söpöjä öttiäisiä.

Semmosta; nyt ryystän kahvin loppuun ja alan männä :) Iloa päiväänne!!!

1 kommentti:

  1. Taisin joskus sinulle sanoa etten tykkää Fingerporin piirrustustyylistä ja sen takia en ole sitä lukenut... Vahingossa satuin tutustumaan sarjakuvaan ja, noh, pakko myöntää että jutut on hyviä, Karjalaisen arkistoa tulee seurattua :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)