Sivut

lauantai 21. marraskuuta 2009

Askartelua päivän pimeydessä :)

Lumet suli, sumu tuli. Silti tämänkin PIMEÄN päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä, kehottaa Raamattu. Ja jossain muualla kehottaa samainen opus kannustamaan itseämme seuraavin sanoin: Ylistä Herraa, minun sieluni! Tällaisena valottomana päivänä kun se oma perusnyreä ihminen haluaisi vain ipittää. Niin että eikun kiitosta vaan yläkertaan ;)

On se hurjaa, pikkusisko täyttää ensi viikolla 20 v. On se jo iso!!! Tänään askartelin oikein hienon kortin, ja kieltämättä on oikein lopoisaa sisällä nykertää saksien ja hienojen paperien ja muun sälän kanssa. Olin nimittäin jokin aikaa sitten epäinhimillisen reippauden vallassa ja siivosin vaatehuoneen ja pistin kaikki askartelu- ym. tarvikkeet hyvään järjestykseen. Kyllä nyt kelpaa piipertää! Voisin askarrella varastoonkin...jee :D Jatkoin myös elämäni ensimmäisen villapaidan neulomista. En edelleenkään ole raskaana, mutta teenpä silti siitä paidasta ihan pikkuruisen. Jos vaikka sitten joskus... :)

Kiitollinen mieli on kaikesta. Eilenkin oli tosi siunattu nuortenilta. Harmitti tosin, kun ei teetupabussi taaskaan päässyt lähtemään. Olisin ollu valmiiksi "tulessa" niin sinne meneminen olis ollu tavallistakin mukavampaa.

Iloa päivääsi, kuka lienetkin! Ole isosti siunattu!

2 kommenttia:

  1. Oi villapaitaa, hienoo! Rohkea hernerokkaa syö, pelkurin ei tarvi!

    Mitäs nuortenillassa? :)

    VastaaPoista
  2. Villapaita onkin käytännössä valmis :D jee!
    Nuokkarissa oli vaan tosi hyvä henki, musiikit ja puheet tuki toisiaan ja "meno" jatkuikin tavallista pidempään. Itekin sain Salla S:n kanssa mainostaa EE:tä ja sekin oli jollain tapaa sangen siunattua. Niin että jäi kyllä hyvä mieli!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)