Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2009

Voi jes :D

Olipa hienoa, sunnuntai meni hurjan hyvin! Se pitämäni saarnan tapainen meni just nappiin! Eipä tässä muu auta kuin antaa Herralle kunnia, nimittäin yksin ainoastaan sieltä suunnasta tuli viisaus esityksen sisältöön ja muotoon. Ei onnistuisi miulta ihmisenä se, että sekä mummot, leikki-ikäiset että nuoret miekkoset tykkäsivät ja saivat ajattelun aihetta niin paljon. Olisinhan melkoisen täydellinen ihminen jos tällaisia reaktioita saisin ihmisissä aikaan omista lähtökohdistani. Joo, en siis todellakaaaaaaaaaaan ole sellainen :D Mutta kas kun Jeesus on niin kovasti hyvä että käyttää tällaistakin puoliksi palanutta puunappulaa hienoihin tarkoituksiinsa. Niin että saan olla kyllä tosi iloinen: tulin vieläpä itsekin oppineeksi puheestani montaa jännää juttua. Miun pää on vieläkin pyörällä siitä ilosta, että vaikka Jumala on täydellinen niin Hän silti käyttää vajavaista ihmistä tarkoitusperiensä saavuttamiseksi. On se hienoo. Vau!

Heh. Onneksi ei tässä voi oikein ylpistyä, kun on sen ylpistymisen pelon kanssa paininut niin paljon. Ja senkään takia ei ylpistymiselle oikein oo tilaa kun heti pari tuntia jumalanpalveluksen jälkeen olin taas ihan kauhea akka. Kyllä muuten nolotti! Niinpä niin, en ole edelleenkään synnitön...mutta onneksi armahdettu syntinen! Taivaseen menossa jesjesjesjesjes! Tuu siekii!!!

4 kommenttia:

 1. Hihi,kiva ett koksu meni kohilleen;)

  -anna

  VastaaPoista
 2. Me oltiin parvella Tassun ja Samin kanssa ja nauraa röhötettiin millon millekin! Parasta oli tosiaan tuo röhöttäminen, alhaalla ei olis kehdannu niin julkeasti :D
  Iina ja Moonakin tuli ylös, ja Iina jatkoi sun juttujen kuuntelemista nenä lasissa! Kyllä kuule iski kaikenikäsiin Satu!!

  VastaaPoista
 3. Niin, aivan! Satu sun piirtämä evankeliumi kerrontoineen päivineen oli vallan mainio! Kiitos siitä! (ja ärsyttää kun kehuminen nenätysten aina jää, eilenkin nuokkarin jälkeen vain valittelin... anteeksi) :)
  t: Josu

  VastaaPoista
 4. KÄÄK! Kiitos kehuista, ihanhan tässä menee senat sakaisin ja posket kirkuu punaisina 0_o

  Kyllä rohkaisee tämä! Kiitos teille, ootte lutusia ja ihania ja söpöjä ja teidän sanoilla on SUURI arvo :D Oikeesti!!!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)