Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kakku paistuu uunissa...

...ja tässä häntä odotellaan valmistuvaksi. Sovitaan, että kyseessä on loppiaiskakku. Vapaan kanan munista tietenkin. Vaikka olen raaka ja verinen lihansyöjä, saa tavalliset kananmunat sydämeni särkymään. Kun toiset ovat siellä häkissä. Raukat. No, nämä lähituotannon vapaan kanan munat ovat hauskoja: kahdessa munassa oli kaksi keltuaista :D Neljä keltuaista kahden hinnalla! Nammmm, kolesterolia...

Mutta kananmunasta talvimyssyyn (kirjaimellisesti). Tässä muutama SKANNATTU kuva joululoman tuotoksista. Kamerani on rikki ja haaveilen uudesta, mutta nou mani. Makkelle neulomani hattu on niin iso, ettei se mahtunut kokonaan edes A4-skanneriin. Hattu on tarkoituksella tehty väljäksi niin että se roikkuu takaraivolla eikä purista muutenkaan. Oma hattuni on aivan pikkuruinen, niin että jos päätän kihartaa hiusten
latvoja, jäävät ne näkyviin :) Ja pitihän lapasiakin aloittaa, jotta olisivat sävy sävyyn myssyn kanssa.4 kommenttia:

 1. Juku Satu tosta piposta tuli ihan mahtava! Maken on parasta kävellä pää pystyssä kun vaimo kutoo päätä ja silmiä lämmittäviä pipoja, se on arvokasta eikä kaikki osaa.

  nimim. liian laiska opettelemaan :D

  VastaaPoista
 2. Niin ja tuli tosta toisestakin! Unohdin kokonaan kehua sitä, ihan yhtä hieno on! :)

  VastaaPoista
 3. Hianoja töitä! Ny täytyy aivan kysyä jotta suunnittelitko ite tuon sun pipon kuvion. Hurja!

  Ja kananmunista, mua hellyttää niin ne kananmunapaketit jossa lukee, miten ne kanat on asuneet luonnollisissa oloissa, saavat kuopsutella maata ja telmiä pehkuissa. Ai että tulee niin ilonen mieli että hilileijjaa siellä ne telmii kanaset!

  VastaaPoista
 4. Melkein nolottaa myöntää, mutta kuviot eivät ole itse keksimiäni, mutta väri-yhdistelmät sentään ovat :D Kiitos kehuista! Nää meidän munaset tuli Kiihtelysvaarasta. Ne ovat naapurikanoja melkein.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)