Sivut

maanantai 25. tammikuuta 2010

Kortteja

Nyt on mennyt sen verran kuvalliseksi tämä blogi, että pitäydytään nyt sillä linjalla vielä jonkin aikaa.

Eli tässä muutamia askartelemiani kortteja. Laittelen myöhemmin lisää :)

Tämän kortin sai Aaron, joka syntyi viime syksynä Briteissä. Aaronin äiti on englantilainen serkkuni. Näin ollen Aaronin isovanhemmista osa on englantilaisia isän puolelta ja osa suomalaisia äidin puolelta. Isänsä puolelta hän on jenkki, mutta hänen ukkinsa on juutalainen ja mumminsa saksalainen (!). Että siinäpä monikansallinen mukula: jenkkiläis-brittiläis-suomalais-saksalais-israelilainen.

Tämän kortin sai Akseli, joka on ihan reilusti Pohjanmaalta, vaikka syntyikin Joensuussa.

Ja tämä kortti meni valitettavasti osanotto-tarkoituksessa eräälle ystävälleni. Vaikka moni vauva on terve ja pullea, kaikki eivät ehdi edes maailmaan asti :*(.

Ja jotkut taas porskuttavat kuin naapurin 94 vuotta huhtikuussa täyttävä Siiri.

Tämän kortin tein ukilleni. Sen sisällä lukee viesti, joka voisi yhtä hyvin koskea ketä tahansa meistä. Ja missä tahansa yllä olevien korttien kuvaamissa tilanteissa : "Muista, että Jeesus auttaa!"

3 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kortteja! Pitäisköhän ihan pistää tilaukseen sulta :) Jos tuntuu, että täytyis lähettää kortti, niin laitahan tänne Manseen tulemaan...syntymäpäivät juuri meni, mutta nimpparit olis tulossa...heinäkuussa :D
  Siunausta sisko, toivottavasti kaikki on hyvin siellä ♥

  VastaaPoista
 2. Pistäpä osoitetta tulemaan, niin mie laitan sinne jonkinlaisen kortin tulemaan :) vielä on jemmassa muutama, joita tein ihan urakalla ennen joulua.

  VastaaPoista
 3. Oih, laittaisitko? Mä rakastan saada vanhanaikaisesti kortteja ja kirjeitä!! Voisikos sulle kuule laittaa vähän yksityisemmin osoitetta, ettei ihan puoliSuomea ala lähettelemään postia ;) Jos käytät facebookia, niin siellä ainakin voi klikata kaveriksi Johanna Maria Laakso tai spostia voi nakata johanna_laakso81@hotmail.com.
  Siu ♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)