Sivut

maanantai 18. tammikuuta 2010

Viimeisimmät maalaukset

Tässä on kolme viimeisintä maalaustani!

"Kliivia" on henk. koht. suosikkini, ja tein siitä myös etsaus & akvatinta- laatat (yht. 3 kpl: kelt, pun. sin.) joilla voin painaa melko lailla maalausta muistuttavia grafiikan vedoksia. Tämä on graafisuudessaan ehkä se tyyli, jolla mieluiten tulen maalaamaan jatkossa.

(Tauluissa oleva nimeni on laitettu jälkeenpäin photarilla, ei se oikeasti tuolla lailla ole siellä.)


Laitoin tähän myös kaksi muuta maalausta, joiden tyyli on puolestaan ihan erilainen. Tuohon kaupunkimaisemaan en ole vielä tyytyväinen, saatan pistää sen vielä ihan uusiksi, jos jaksan. Suapi nähdä.Ja tämän viimeisen tyyli olikin jo sitten ihan toisenlainen.


Kerro, mikä näistä on oma suosikkisi (ja miksi), niin tulen suuresti iloiseksi ;)

6 kommenttia:

 1. Moi minjä, anoppisi tykkää tuosta kaupunki maalauksesta!Ei sitä tartte pistää uusiks - se miellyttää ainakin minua! :D

  VastaaPoista
 2. Miun suosikki on toi kaupunkimaalaus!!Hyvä se on tollasenaan!:D Toi on tollanen nii pirtsakan värinen:) Vaik hienoja noi kaks muutakin on!:) Mut jotenki minuu tossa kaupunkimaalauksessa noi värit vaa ihanasti tulee esille:)

  VastaaPoista
 3. Kaupunkitaulu on jotain tosi uutta Satua mulle. Tosi hiano, pisti heti silimään. Etenkin taivaan ja vuoriston(?) väri miellyttää, jännää nähdä sulta tommosia värejä muutenkin. Aivan hurmaavan näkönen, oikeen täyteläinen!

  Kukkataulu on kans tosi hieno. Ensin se pistää siksi, että tuon näköiset verhot olisi hyvin nopeasti mun käsissä kirpparilla, mutta kun tuota katsoo tarkemmin, se antaakin enemmän kuin mitä ensisilmäysellä. Se ei ookaan vain yksinkertaisia väripintoja, vaan.. viimeistellympi.

  Tuos viimesessä on ihanasti tallennettu tilanteen valo!

  Kato ny ku asiantuntija analysoi oikeen. Lemppari on kaupunki, vaik kukat onki tosi ihanat.

  VastaaPoista
 4. Kaikki ovat tähän mennessä innostuneet tuosta kaupungista eniten :O oon kyllä sangen yllättynyt, kuten mainitsin, itse en oikein innostu siitä. Kiva kuulla ja saada vähän perspektiiviä!!!

  VastaaPoista
 5. Eikoo tympiää, ku ihmiset kattooki innoissaan eriä, kuin mitä itte? Kattovat jotain tylsää ja tavallista, liian helpolla ilmoille päästettyä. Omaa sieluntuotosta ei kukaan kehukaan kuollakseen. Mulle käy näin :)

  VastaaPoista
 6. Juu-u, kaupunki on ihanoin! Se nappaskin tossa muutama hetki sitten silmääni, kun se oli vielä miun kameralla, että "onpa hieno, pitää sanookin Satulle, ettei taatusti tuhoo sitä!" Ja sitten löydyinkin täältä. Älskar denna!! :D Pahoittelen, että pisteet menee taas väärään osotteeseen.. Mut yhdyn aika lailla Tainaan.
  Hilla.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)