Sivut

perjantai 5. helmikuuta 2010

Aika jännä juttu, muuten.

Eilisiltana kävin kunnon hiet vetämässä sauvakävelylenkillä. Monesti rukoileminen on aika haastavaa touhua, kun keskittyminen harhailee koko ajan Rovaniemen ja Helsingin väliä. Sauvakävellessä on helpompi keskittyä, kun saa rusentaa fyysisesti samaan aikaan. Eilisiltana sitten päästin ilmoille ihan pikkuruisen rukouksen blogini puolesta. Oikeastaan rukousaihe oli aika lapsellinen. Mutta pyysin Jumalalta, että tähän miun blogin pitämiseen tulisi jokin järki, lisää lukijoita tai jotain, etten lähes yksikseni täällä höpöttelisi.

Niin. Äsken kun tulin tänne blogimaailmaan kurkkaamaan, niin...tännehän on tullut kaksi uutta lukijaa minulle :D Tervetuloa, molemmat Josu ja Paula!!! Hassua, että niin pieni ja mitätön ja "tuulesta temmattu" rukous tuotti tulosta alle 24 tunnissa. Sanokaa vain sattumaksi miun puolesta, mie en sano. Nyt on kiva taas kirjoitella tänne!

Siunauksen tuoksua jokaisen päivään! Eilen siunaus tuoksui talviselta lenkkipolulta, ehkä se tuoksuu jo huomenna pullalta (nammmmm)!

P.S. 7.2.10. Tänne on tullut kolmaskin uusi lukija, Malla! Jei!

6 kommenttia:

 1. Moikka Satu!!
  Minä ainakin nautin suunnattomasti kirjoituksistasi, luen myös englanninkielistä blogiasi, joka on muuten äärettömän hyvä. Viimeisen kahden kuukauden ajan olen tosin ollut todella laiska kommentoimaan, mutta käyn täällä aina kuitenkin lukemassa.
  Ihanaa, kun Taivaan Iskä vastaa nopeasti rukouksiin!! Hän kuulee ne pienimmätkin rukoukset, vaikka sauvakävelyllä päästetyt puuskutuksen sekaiset huokailut :)
  Oli mukavaa kuulla välillä iloisia uutisia, omassa blogissani kun ilmapiiri on hienoisesti sanottuna painostava juuri nyt :) Jatketaan ja jaksetaan silti kirjoittaa, oli lukijoita vähän tai paljon, koskaan ei tiedä, kuka tekstistä voi löytää itselleen jotakin. Ja kaikkihan eivät välttämättä ilmottaudu lukijoiksi vaikka kävisivätkin säännöllisesti lukemassa tekstejä. Ainakin omassa blogissani suurin osa ei ilmoittele itsestään.
  Siunausta sinulle sisko ♥

  VastaaPoista
 2. Niin ja ei ne kaikki lukijat varmasti oo ilmoittautuneet tuohon sivupalkkihin vaikka lukisivatkin.

  VastaaPoista
 3. Johanna & Taina

  Kiitosta rohkaisusta :) eikun etiäpäin vuan!

  VastaaPoista
 4. Täältä kanssa rohkaisen sinua <3 Eteenpäin vaan!

  VastaaPoista
 5. Pitihän miunkin nyt liittyä, kun kuitenkin oon säännöllinen lukija, enpä ollu aikasemmin ees harkinnu asiaa.. :) Usko pois, eiköhän oo muitakin, jotka ei vaan kirjaudu lukijaksi! Ja ei täällä jaksais turhia löpertelyjä olla lukemassa, moni juttu on ollu rohkasuks, iloks ja pähkinäks purtavaks. :)

  VastaaPoista
 6. Hilla & kumppanit: Eli lisää pähkinöitä kehiin vain :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)