Sivut

lauantai 20. helmikuuta 2010

Näyttää siltä...

...että sain oman alani töitä.


JEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Kolmeksi kuukaudeksi, mutta silti. Unelmahomma, kaikenlisäksi.

Eikä siinä vielä kaikki: minulle soitettiin kotiin ja TARJOTTIIN sitä!

Pakko uskoa johdatukseen, koska se suorastaan räjähtää silmille aina aika ajoin. Kuten nyt.

Tässä olen huomannut viime aikoina, että kun ensisijaisesti pyrkii parempaan Jumalan tuntemiseen ja jättää joidenkin perusasioista kitisemisen rukouksessa vähemmälle (tarkoitan sellaista ostoslista-tyyliä, jossa Jumalle puhutaan kuin kaupan tädille: anna sitä, tätä ja tuota...), niin tällaiset "maalliset" asiat, kuten työ, opiskelu ja raha-asiat järjestyvät kuin itsestään. Ei meinaa oikein istua minun järkeeni, joka olen tottunut puurtamaan aina kuin pieni eläin. Mutta näin se silti käytännössä näyttää menevän. Lieneekin siis tärkeämpää etsiä TOTUUTTA kuin pitää kiinni omasta oikeassa olemisesta (koska se ei välttämättä olekaan oikeassa olemista).


On kyllä kieltämättä hyvä mieli. Varmasti on TYÖTELIÄS kevät tulossa, koska aion hoitaa maisterin tutkinnon loppuun syksyksi työn ohessa. Ja ne AMK opinnot on siinä vielä lisäksi. Jumala auttaa näissä kaikissa, kuten tähänkin asti. Työ ei tekemällä lopu, mutta sen tekeminen ei myöskään ole elämän tarkoitus. Sen tekemisellä ei voi ostaa ihmisarvoaan, sillä ihmisarvo on vakio, oli sitten työtön tai ylityöllistetty. Mutta mie olen tästä työpaikasta nyt TOSI iloinen.

Siunattua päivää kaikille!

P.S. Jos nyt joku kokee kateuden piston, niin ei kannata. Tuskin kukaan teistä oikeasti haluaisi vaihtaa osia kanssani (varsinkaan jos tietää elämästäni ne puolet, joita en hyvän mielen blogiin kirjoittele.) Itse olen tyytyväinen kuitenkin: elämään mahtuu monenlaista paskaa ja myös tosi paljon ihania juttuja. Pitää vaan itse päättää, kumpaa osa-aluetta haluaa enemmän tuijotella.

4 kommenttia:

 1. Aawww,ihanat afrikkalaiset muksut!<3 Kiitos!:D Oon ihan fiiliksissä tuosta!:D heh Toi biisi on niiiiin!<3<3

  VastaaPoista
 2. Ai niin,ja onneks olkoon työpaikasta!:D<3

  VastaaPoista
 3. No voi hyvän tähäre! Tosi hienoa Satu, aivan mahtavaa!! Nyt vaan kihisen pihisen eiku mikä se sana on, no kuitenki jotta haluaasin jo kuulla enemmän!

  Mistä biisistä annanna puhuu.. mä luin kolmeen kertaan tän postauksen kun en vaan löydä mitään afrikkalaista tai biisiä.. ja nyt tuli jo dejavukin, sekasin tässä menee. Kuuleeko muut näitä pinkkejä norsuja?

  VastaaPoista
 4. Pääsin vähän niin kuin "henkilökohtaiseen lähetysharjoitteluun" (oma tulkintani), eli naapurikuntaan opettamaan suomea ja puheviestintää aikuisille mamuille!!! kohta menen sinne sopimaan yksityiskohdista. sopimusta ei oo vielä kirjoitettu ja jotenkin pelkään, että en saakaan hommaa vaikka siitä jo suullisesti sovittiin...mutta se varmaan kuuluu asiaan kun jotain tosi hyvää ei voi uskoa todeksi.

  se afrikkalainen biisi on "This little light of mine" ja se löytyy YouTubesta, siellä sen esittää pienten yli-söpöjen afrikkalaislapsien kuoro. kova on meno ja ainakin allekirjoittaneella tippa linssissä. suosittelen!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)