Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2010

Rankka päivä

Huh, kävin eilen putsaamassa isän talon katon lumesta. Putosin kaksi kertaa puolen tunnin sisällä katolta :) Hymiö tässä on siksi, että varjelus oli matkassa isosti. Mössähdin paksuun hankeen turvallisesti kainaloita myöten molemmilla kerroilla. Ainoa riski oli lumikola, joka putosi edelläni ja joka olisi tehnyt pahaa jälkeä, jos olisin pudonnut pahki sitä. Molemmilla kerroilla meni 20 cm päästä, eli läheltä liippasi. Onneks ei käynyt kuinkaan ja katon sortumisriski on nyt kuitattu.

Kivaa ja leppoisaa viikonloppua kaikille! Itse paneudun tuntisuunnitelmiin ja illan olen lastentapahtumassa kasvomaalauksia tekemässä ja Talents-tuomaristossa.

3 kommenttia:

 1. Jännittävä tuo luin-samaamieltä-erimieltä. Saiskohan sinne omiaki vaihtoehtoja. Samaa mieltä vois olla fb-mäisesti "tykkään". Sinne vois lisätä myös "en lukenut", "en osaa lukea", "Satu on söpö", "osaan ajaa autoa", "en osaa ajaa autoa", "tänään on huono päivä joten en tykkää, vaikka huomenna saattaisinkin jo tykätä", "minulla on etsikkoaika, kerro lisää tällaista", "muistan tätä rukouksin", "siskoni on leijonamieli", "pulla kuivaa pöydällä" sekä "terveisiä".

  Ja itse aiheesta: hurjaa!!

  VastaaPoista
 2. Hö, tuota nappulaa pystyy painamaan niin monta kertaa ku haluaa :P Huijausta! (kaikki ei silti oo mun painamia)

  VastaaPoista
 3. Huh, aika hullua..! Ja minulle valitit kun menin jäälle käveleen... :o Ja siis tarkoitus lähes yhtä pätevä..

  Heh, kannatetaan vaihtoehtoisia painikkeita, varsinkin "minulla on etsikkoaika, kerro lisää". Alla täytyy tietenkin tarkentaa, mitä se käytännössä tarkottaa.. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)