Sivut

tiistai 23. helmikuuta 2010

Voi iloa !

Kävin eilen sopimassa alkavan työn yksityiskohdista. Kävi ilmi, ettei minun tarvitse edes mennä bussilla tulevaan työhöni, sillä minulle varattiin oma työtila keskustasta! Voi iloa! Kyseessä on siis luokkahuone, joka on vain ja ainoastaan tätä kurssia varten, jota opetan. Ikioma luokka! Ihanaa! Mitkähän verhot laittaisin, ja ostaisinko amppelikukan...voisikohan aikuisia opiskelijoita pyytää askartelemaan ikkunoihin koristeita...

Niin että on hyvä mieli. Homma vaikuttaa vielä paremmalta kuin aluksi ymmärsin. Vaikka se jo silloin tuntui parhaalta mahdolliselta.

Kylläpä joidenkin verhojen ripustamisesta saa paljon iloa irti! Vaikka sehän on oikeasti tosi pieni juttu, arki tulevassa työssä lienee aikamoista puurtamista. Mutta niinhän se on aina kun haluaa tehdä työnsä hyvin. Mutta on jotenkin vaan niin ihanaa saada oma pöytä, oma luokka...kun kuitenkin tähän mennessä on itse ollut oppilaana yhtäällä sun toisaalla ja on tehnyt kaikenlaista muuta työtä kuin niitä oman alan hommia. Olo alkaa tuntua aika aikuiselta. Toivottavasti kurssin loputtua en tunne itseäni vielä eläkekypsäksi ;)

Aurinkoista päivää kaikille lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Aaaargh miten söpö idea tuo että laitat aikuisoppilaat koristelemaan ikkunat! :D
  Kyllähän tuo nyt on pakko toteuttaa, eiks vaan?

  terv. Eeli

  VastaaPoista
 2. Niiiiin, mutta entä jos halaunkin koristela ne ITSE :D ?!

  Söpö oot itse <3

  VastaaPoista
 3. Voi Satu! ONNEA! :)
  Ja ymmärrän hyvin sun ilon ja hyvän mielen omasta luokasta sun muusta. Muistan vielä niin hyvin sen kun sain töitä ja istuin ekan kerran oman työpöydän ääressä ja iloitsin klemmareista ja kynistä, joita sai vain hakea kaapista tarvittavan määrän!!! Mikä etuoikeutetettu olo! Ja niin, miutkin aikoinaan soitettiin kotoa töihin! :)

  VastaaPoista
 4. Jukra mä oon niin ilonen ja onnellinen sun puolesta, kuullostaa aivan ihanalta ja saat sun oman innostuksen tarttumaan :D Ja tottakai laitat sun oppilaat koristelemaan ikkunat ;) Meillä on ikkunat täynnä kädenjälkiä, laitoin jokaiselle lapselle eriväristä vesiliukosta pulloväriä käsiin ja käskin mennä tapullee ikkunoita. Tuli aivan ihanat (mikäli pitää käden jäljistä).

  Mut siis todella ihanaa että sulla on asiat näin ihanasti järjestynyt, ootan ihan innolla mitä kaikkea vielä ja miten tää lähtee alkuun! :) Juku!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)