Sivut

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kevään kuvia

Tässä muutama kiireisen kevään hedelmistä.


Tämä on ihan suhteellisen kookas akryylimaalaus. Kokeilin samasta myös (foto)polymeerigravyyrivedosta. Kyseessä on grafiikan tekniikka, jossa UV-valolla syövytetään kuva valoherkälle materiaalille ja sitten vedostetaan kuin tavallinen etsaus / akvatinta.

Tein myös pari muuta juttua, toinen oli iso 4 x A3 tussipiirros "Eräänlainen kaipaus".


Ja vielä voisin tämän maalauksen pistää kehiin.

5 kommenttia:

 1. Onpas kauniita!! Kaikki taas ihan eri tyylisiä. Vähän kuin se joku edellinen postaus, jossa laitoit aivan eri tyylisiä tauluja (tai kuvia? mitälie) ja ihmiset tykkäsivät eniten eristä kuin sinä itse. Tuo viimeinen on ihanan herkkä ja jännittävät värit. Eräänlaisessa kaipauksessa taas olisi katsottavaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa! Sitä en vain tajunnut, miten ne neljä a3:sta oikein on tuossa.. yhden rajan näen selvästi, mutta sen perusteella on vielä vaikeampi kuvitella, miten muut a3:t ovat..

  VastaaPoista
 2. Hyvä, kun ei A3:t erotu toisistaan! Jes! Omaan silmään ne vähän pistävät. Eli neljä paperia tarvitsin siksi, etten saanut yhtä tarpeeksi suurta paperia :)

  VastaaPoista
 3. Juu eiku kato en hahmota missä niiden rajat ees voisi mennä. Tuon yhden rajan näen, ja jos se jakaa alueen puoliksi tai jotenkin muuten, niin en silti ymmärrä miten ne paperit on :D No ei ehkä olennaisinta, joten hyvää yötä Satu!

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi Satu toi sun maalaus minkä kuva on viimesenä, siis aivan mieletön! Sun tyyli on kyllä niin ihana että voisin ruveta jäljittelemään sua ja tulla sillä kuuluisaks. ''Mun suurin vaikuttaja on taiteilija Satu Niemi, joensuusta''.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)