Sivut

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kortti ja sen kaverit

On hyvä mieli! Pitkästä aikaa (kahteen viikkoon?) pääsin srk:aan käymään ja olo on onnellinen. Omat surut unohtuvat omassa hengellisessä kodissa. Kun onnistuu keskittymään vain Jeesukseen, laulaa hänelle tai on vain pyhässä hiljaisuudessa tavoittaa jotakin totuudellista.

Surunaiheeni ovat aika isojakin välillä, itseni hallitsemattomissa. Mutta jos tietoisesti käännän katseeni pois niistä ja "suuntaan silmäni" täydelliseen Jumalaan, joka rakastaa minua p***skuudestani huolimatta ja pystyy kaikkeen, on luvannut auttaa, niin turha siinä on jatkaa oman napanöyhdän kaivelemista. Jumalan edessä oleminen aidosti ilman suojavarustusta antaa totuudesta aivan poikkeuksellisen lujan otteen. Ongelmat alkavat tuntua pölyhiukkasiin verrattavilta asioilta kun taas samaan aikaan Jumalan suuruus pyyhkii läpi tavalla, jota ei voi kielellä ilmaista.

Paha juttu taas on se, että ongelmien tuijottaminen on vain luvattoman helppoa ja itsesääli niin kauheen kivaa, että ongelmista voi tulla jopa epäjumalia: kavereita, joiden kanssa sitten ollaan pääsemättömissä kun Jumalan apu ei enää kelpaakaan. On niin paljon kivempi valittaa ja olla naama väärinpäin, omaan napanöyhtään katse käännettynä. Mutta Jumala haluaa auttaa, ja monesti hän on AINOA joka siihen pystyy. Toivottavasti sinä (enkä minä) et ole liian ylpeä pyytääksesi Jumalalta apua vilpittömästi.

Ai niin ne kortit...tässä siis tämän päivän sipellyksen tulokset:


Mie tykkään niin kauheasti kakkupaperista, en ole varmaan sitä kovin paljon alkuperäiseen tarkoitukseen käyttänytkään:


Hääkortti tämän päivän hääparille. Taitoksen takana oleva valkoinen paperi on kortin sisään liimattu, eli sen kääntöpuolelle on kirjoitettu onnentoivotukset. Ympyrän keskellä on polyesterikangasta, se maksoi liinana 50 snt Tiimarin ale-korista, kai se oli tarkoitettu pöytäliinaksi :


Ja vielä pari yksinkertaista ja pientä pakettikorttia, joista tuli kaikessa simppeliydessään aika symppiksiä:

1 kommentti:

  1. "Mutta jos tietoisesti käännän katseeni pois niistä ja "suuntaan silmäni" täydelliseen Jumalaan, joka rakastaa minua p***skuudestani huolimatta ja pystyy kaikkeen, on luvannut auttaa, niin turha siinä on jatkaa oman napanöyhdän kaivelemista." aamen!:D hih. Juuuri niin se menee<3 Elämässään voi valita haluuko enemmän niitä hyviä aikoja vaiko niitä huonompia:D hEH.

    Miekin käytän askarteluissa kakkupapereita:D Ne on kans hienoja ne kullan- ja hopeenväriset:D Sit on kans sellasia sydämen muotosia<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)