Sivut

perjantai 27. elokuuta 2010

Nyt KUVIA Unkarista :)


Eli tässä pari valokuvaterveistä Unkarista. Voin laittaa lisääkin kuvia, jos niin haluatte.


Rukoilin mielessäni, että saisin valokuvan hevosesta ja heinäkärryistä. Jeesus on kiva, koska yhtä-äkkiä huomasin seisovani niityllä auringonlaskussa valkoinen heponen nokkani edessä. Tápiószecs´ön juna-aseman vieressä. Kaikkea sitä. Vastavaloon oli tosi hankala saada kuvaa ja toivoinkin, että Taina-my-favorite olisi ollut kameroineen paikalla. Mutta räiskin sitten omin päin.
Tästä kuvasta teen maalauksen, kunhan tästä tokenen. Tuo salamavalo oli miusta hauska, vaikka yleensä haluaisin vältellä sitä junttiuden pelossa. Ostin Budapestista myös jotain järkevää vaatevuoriston lisäksi, nimittäin edullisesti laadukkaita saksalaisia siveltimiä. Kyllä kelpaa aloitella maalaushommia, kunhan vain voitan itseni sitä ennen.

5 kommenttia:

 1. Satu tuo hevoskuva on UPEA!! Kertakaikkisen ihana ja upea! Jumala todella järkkäs sulle hyvän paikan, sillä noin hienoja sävyjä voi olla vaikea saada ellei käsittele värejä. Ja vastavalohan on parasta mitä maailmassa on, myötävalo on latteaa ja liian turvallista. Katohan, ilman vastavaloa hevosen ääriviivat eivät loistaisi, eivätkä myöskään kasvit. Rakastan tuota kuvaa!! Miten voisin sanoa sen enemmän?

  VastaaPoista
 2. Ja kyllä, haluamme lisää kuvia! Mitä enemmän päivityksiä, sitä useammin muistaisin käydä täällä.. nytkin oon monta päivää myöhässä tämän näkemässä :)

  VastaaPoista
 3. Taina, se mitä sanoit merkkaa PALJON, ehkä enemmän kuin arvaatkaan! Sua miun on pakko uskoa ;)

  VastaaPoista
 4. Käskin Saminki kattomaan. Mua on kolme (ja puoli) kuvaa sykähdyttäny tässä viikon sisään, ja tää on niistä yks. Sykähdyttäny niin että vähä vääntää vatsasta. Loput onki omia kuvia, niiden sykähdyttävyys liittyy itsestäni riippumattomiin asioihin, kennolle tarttuneisiin asioihin, joista ihmettelen että minäkö tämän otin. Sä rakastaisit sitä yhtä, siinä on yrmy pappara syömässä kakkua, suu auki ja kieli aavistuksen pihalla vastaanottamassa lusikallista. Kaikki takanaan olevat penkit ovat tyhjiä, yksin syö pappa. Mun täytyy näyttää sitä sulle!

  VastaaPoista
 5. Pappa pappa, pakko nähdä! Kaipa kristyn luovuus on silloin oikein kanavoitu, jos omasta teoksestaan voi iloita samalla tavalla jos sen olisi tehnyt joku toinen ja päinvastoin. Ainakin näin väittää C.S.Lewis :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)