Sivut

tiistai 21. syyskuuta 2010

Pohdintoja: Kauneudesta
Jutustelua peilin edessä sen toisen tyypin kanssa, joka näyttää minulta. Mikä sinusta on ihmisessä kaunista? Jos vastaat "sisäinen kauneus", niin kerro mitä se on. Ja ulotatko sen vain muihin ihmisiin - armahdatko itseäsi samalla mitalla? Mietin vain. Jumala ei tee virheitä luodessaan ihmisistä miehiä, naisia, pitkiä, lyhyitä...miksi minä tekisin asiasta ongelman? Jos itseään saisi tuunata loputtomasti, sekään tuskin johtaisi lopputulokseen jossa voisi olla 100% tyytyväinen. Kiitä Jumalaa siitä, millainen olet. Kokeile, voitko tehdä sen ilman katkeruutta "kiitti vaan, Herra!" Jos itse hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet, vaikuttaa se koko olemisen tapaasi, ja myös siihen, kuinka muut näkevät sinut. Eli lopeta se vinetys.

6 kommenttia:

 1. Hei oot mut piirtäny!
  Puhuimme tästä juuri eilen ja tänään. Solussa sanottiin, että on lupa olla ihana ja sellainen kuin on. Miina Savolaisen filosofian mukaan jokainen on itse maailman ihanin. Jumalan filosofian mukaan jokainen on täydellinen omana itsenään, koska jokainen on tehty huolella sellaiseksi. Mun filosofian mukaan näin on, mutta olisi ihana voida näyttää siltä, mitä tuntee olevansa. Ehkä ei kauneudessa tai rumuudessa, vaan persoonassa. Olisi kiva viestiä itsestään ulospäin muille sellaista (mieli)kuvaa, mitä tuntee itse olevansa.

  VastaaPoista
 2. Taina, hyvä kommentti! Minäkin olen siellä ;) Arvaa kuka!

  VastaaPoista
 3. Tokihan mä "sut" löysin :D Et vaan näytä itteltäs. Mut kyl mää tiän nää, ei voi välttyä tietämästä. Toisinsanoen sun pitää lopettaa niistä puhuminen, koska Jumala on luonut sut juuuuri niin täydelliseksi kuin sä olet :)

  VastaaPoista
 4. Minuu et olis osannu piirtää! ;) (?)

  VastaaPoista
 5. Hilla, täydellisten vartaloiden piirtäminen on helppoa.

  VastaaPoista
 6. ei, vaan eks tässä ollu kyse siitä, minkälaisena näkee ittensä? ehei, sitten ei kyllä ainakaan tulis täydellistä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)