Sivut

torstai 30. syyskuuta 2010

Koti koti koti


Nyt on vuokrasopimus kirjoitettu! Olihan se sellainen uskonhyppy, mutta varmasti kannattava sellainen. Jos aina jää jahkamaan kaikista kuviteltavissa olevista riskeistä niin elämä jää äkkiä elämättä.

Älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa? Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen isänne tietää kyllä, etä te tarvitsette kaikkea tätä. Etsikää ennen kaikkea Jumalan vanhurskasta tahtoa, niin teille annetaan kaikki tämäkin. Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Matt. 6: 25,27,32-34

Karsikon kolmio siis kutsuu kuukauden kuluttua...minulla on noin puolen metrin pino puutarhakirjoja lainassa, kovalla tuhinalla jo visioin oman maaplänttini herbariouttamista. Aaaah. Sopimuksen kunniaksi kävimme Rossossa ja itse vielä suuntasin eläinkauppaan hankkimaan täydennystä akvaarioon.

6 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kodille. Mitäpä kaupasta löytyi altaaseen uiskentelemaan?

  VastaaPoista
 2. Ostin kardinaalitetroja, nyt miulla on 10 henkilön parvi ;) ja yksi miljoonakala oli niin kummallinen, että sekin pääsi mukaan. Mutta sillä oli parvellinen kavereita jo odottamassa. Vielähän tuonne mahtuisi, taannoinen sinileväkatastrofi pienensi kantaa turhan tehokkaasti...

  VastaaPoista
 3. No vau, onneks olokohon!! :)

  Tuo on niin totta, eikö tää maailma oo Jumalan luoma ja eikö Jumala myös tiedä mitä me tarvitaan. Mitä me siitä panikoimaan, pidetään ensin huoli sielustamme ja sitten vasta näistä maallisista!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi! Kaunis ympäristö täällä.
  Onnea asunnosta. Asumme vuokralla vaikka olemme jo iällä. Jumalan armosta meille järjestyi tämä asunto ilman odottamisia.
  Asuimme 30 vuotta työsuhdeasunnossa, jäin eläkkeelle ja minulle luvattiin, että saadaan vielä olla siinä. Sitten ruvettiinkin hätistelemään meitä. En ollut jaksanut järjestellä asumisasioita työaikoinani. Oli ahdistus, että miten kaikki järjestyy. Äkkiä kaikki uusi asunto järjestyi, Jumala auttoi, kiitos Hänelle!!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, Kirsti! Tervetuloa blogiini :) Niin ne asiat aina vaan kummasti järjestyvät, isot ja pienetkin!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)