Sivut

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Lääkitys kohdallaan


Joidenkin mielestä lääkitykseni ei ole kohdallaan, koska luotan Jumalan huolenpitoon. Ihan sama - hyvä näin :) Mieluummin elän Jumalan kanssa ilman lääkkeitä onnellisena kuin ilman Jumalaa napsien lääkkeitä. Jos tämä kertoo epätasapainoisuudesta, niin ... heh. Siinä on jollakulla logiikka kohdillaan. Eipä tässä muuta tällä erää, pidetään toisistamme huolta ja luotetaan vastakin Herran apuun.

4 kommenttia:

 1. Joopa joo. Rukoilemallahan sitä rahaa tulee.

  VastaaPoista
 2. Niin tulee. Hyvä, että otit asian esille; itsehän en kirjoituksessani maininnut asiasta mitään.

  VastaaPoista
 3. Juuh, olen myöskin iskäni sanoin "hurahtanut kristinuskoon". Oon jo väsymykseen ja hermostumiseen asti vastannu rakkaalle alkoholisti-iskälleni siihen, etten elä ensisijaisesti "uskonnon" mukaan (mielummin mahollisimman vähän sitä), vaan "uskon". Ja että olen sen kanssa ihan samaa mieltä, että kristinuskon ja Raamatun varjolla tehdyt sodat ym on kauheita. Lisäksi se aina hokee miulle, että oon nuori, kokematon ja tietämätön. Pääsen vähän väliä todistamaan, että tuo argumentti on täysin vähäpätöinen, sillä hän itse kyllä oli tarpeeksi viisas, vanha ja kokenut 18-vuotiaana erotessaan kirkosta ja todetessa, ettei Jumalaa ole. Mutta kun ei päissään oleva ihminen kuuntele.

  Tulipahan vähän hermostuttua tossa eilen illalla kun se taas soitti näitä asioita. Lopulta itkin ja huusin ja raivosin puhelimeen, vaikka tiedänkin, ettei siitä mitään apua ole. Eikä ollut. Alkoi ärsyttää vaan enemmän kun ei voi ottaa tosissaan! Niiin lukeneena ja kokeneena ja varmana asiastaan iskä ei kuitenkaan pystynyt todistamaan sitä, ettei Jumalaa ole olemassa, eli se elää itse ihan yhtä paljon uskon varassa. Yhtä hullua sekin on, koska joutuu uskomaan aikamoiseen sattumaan. On siinäkin lääkityksen vaihtaminen tarpeessa.. Mutta eipä näitä asioita vääntämällä saada selviks. Ei totuutta voi löytää jossei sitä halua löytää sellasenaan. Jatketaan hulluina olemista! Se on kuitenkin ihan parasta! ;)

  VastaaPoista
 4. Voi Hilla, on sulla kyllä kans risti kannettavana siinä. Voimia!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)