Sivut

maanantai 6. syyskuuta 2010

Munakasta ja maukasta viikkoa.

Hyvää alkanuttta viikkoa, ystävät ja kylänmiehet. Päiväohjelmassa on luvassa hikisiä hetkiä terassilaattojen parissa ja toivon mukaan vähemmän hikisiä hetkiä seurakunnan kahvitteluhuoneessa. En osannut sanoa ei, kun pyydettiin RV-lehden paikallistoimittajaksi. Miten minä siihenkin repeän...Herra auta. Aina ei voi tietää, mikä on Jumalan tahto ja mikä on oma tahto ja mikä johtuu vain hälystä päässä (häly = syyllisyys huutaa: SUOSTU, stressi huutaa: EI, suorittajaminä huutaa: KYLLÄ SIE EHDIT, anoppi neuvoo: KESKITY GRADUUN , mies ojentaa: ONKO SIUN PAKKO ja kun Herran henki siihen vielä jotain kuiskaa niin en oikein enää maltakaan kuunnella. Vaikka se olisi juuri se tärkein mielipide. Ei kun parannuksen tekoon!)Muuta tästä päivästä: Jos tämä olisi muotiblogi, voisin kertoa asukokonaisuudestani, johon olen tyytyväinen. Jos tämä olisi vain ja ainoastaan käsityöblogi, esittelisin teille viikonlopun aikana edennyttä tilkkupiettoa. Jos tämä olisi vain ja ainoastaan taideblogi päivittäisin kuvia hyvin edenneestä suuresta lyijykynätyöstä. Ja jos tämä olisi sisustusblogi, laittaisin kuvia kukistani jotka pelastin sisätiloihin syksyn kylmiltä tuulilta. Kaikkea tätä voin kyllä tehdä, jos joku lukija niin kuumeisesti haluaa ja sen kommentissa ilmaisee :) Mutta nyt sitten laitoinkin vain tämä kuvan Unkarista.

Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä.

3 kommenttia:

 1. Korjaisin tuohon tekstiin, että anoppi & appi => keskity graduun :D. Muuten laitoin sen sun ottaman "kukkapurkki" (lue:kärryt) kuvan taustakuvaks, vaihtelu virkistää. Tosin poitsujen kuva on niin sulonen, että se saattaa tulla laitettua takaskin. Nyt kuitenkin toi sun ottama syksyä kaunistuttamaan. Anoppi.

  VastaaPoista
 2. No minuahan tietenkin kiinnostaa sinun tilkkupeittosi. Ja se lyijykynätyökin olisi ihan kiva nähdä, mutta jos se on kovin suuri niin se ei välttämättä sovi tähän näytölle :P (joten joudun varmaan tulemaan katsomaan sitä livenä), heh. Kukkia minä en tahdo nähdä, koska yritän uskotella itselleni että muillakaan kukat ei kasva parvekkeella... :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, anoppi! Vaihtelu virkistää!

  Ja silppuseni, se piirros on tosiaan suuren suuri, A1 !

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)