Sivut

maanantai 6. syyskuuta 2010

Pohdintoja: Oivallus!

Hei vau, tajusin jotain. Mitä oot ajattelut seuraavasta vertauskuvasta: taivasten valtakunta on kuin kauppias, joka löysi ihan sairaan kallisarvoisen helmen. Hän myi kaiken, minkä omisti, saadakseen tuon helmen omakseen. Mie oon aina ajatellut, että ihmisen pitää "antaa kaikkensa ja myydä talonsa ja tavaransa" saadakseen itselleen ikuisen elämän. Mutta hei -- tämä kauppiashan onkin Jumalan vertauskuva! HÄN onkin se, joka antaa kaikkensa, oman henkensäkin, saadakseen itselleen kallisarvoisen helmen: sinut. Ihan ikiomaksi. Vau vau vau. Tule Jumalan omaksi, se on NIIN paljon enemmän kuin mikään muu.Vertaus löytyy Matteuksen evankeliumista, 13. luku, jakeet 45 - 46.

Oon ollut uskossa jo 12 vuotta ja tiennyt että "taivas on ilmainen lahja" mutta nyt vasta älysin TÄMÄN :) Ota taivaslippu vastaan, ei maksa mittään! Mutta ilman sitä ei ole sisään menemistä.

3 kommenttia:

  1. Wow, totta! Oon itekin aatellu ihan samanlailla. mut noinhan se tosiaan on! Jännä että jotkut jutut Raamatussa vaan sivuuttaa, vaikka ne tuntuu pienesti ristiriitaisilta jossain sisimmässä. Mut VIELÄ jännempää on se, että Jumala kuitenkin korjaa nuita meidän ajatusten vääristymiä joskus kun sitä ei ees odota! :D

    VastaaPoista
  2. Taina, kiitos!

    Hilla: niin, kyllä se on hyvä, että fiksummat meitä välillä oikoo :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)