Sivut

torstai 14. lokakuuta 2010

Kortti

Tein kamraatille / toverille = kaverille synttärikortin. Tässä on valkoinen kartonki pohjalla, sinisävyinen samettikuvioinen koristepaperi ja yhdestä akvarellista revitty pala keskellä. Väritöntä, mutta vaaleanvihreänä heijastavaa kimalleliimaa hieman. Hyvä syvyysvaikutelma ja yksi onnistuneimmista korteistani, vaikka valokuva ei annakaan oikeaa käsitystä. Eli askarteluvinkkinä, tehkää akvarelleja ja jos ne menevät pieleen, repikää onnistuneet kohdat talteen.Tekstinä sisällä: Herra pitää huolen omiensa jokaisesta päivästä. Ps.37: 18. Ei vain syntymäpäivistä (tosin myös niistä).

2 kommenttia:

  1. Hyvinkö olette viihtyneet uudessa asunnossanne? Kommentoin silloin täällä, kun olitte juuri kirjoittaneet vuokrasopimuksen. Löysin uudestaan tämän blogin vaikka luulin jo kadottaneeni tämän.
    Todella kivan ja kauniin kortin olet tehnyt päivänsankarille.
    Siunausta elämäänne! Muista välillä rentoutua! Luin täältä, että sinulla on enemmän kaikkea tekemistä kuin aikaa riittää!

    VastaaPoista
  2. Heij, kiitos! Saimme lykättyä muuttoa marraskuun alkuun, eli kohta pitäisi malttaa ruveta pakkaamaan. Tervetuloa takaisin ja siunausta myös siulle :) !

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)