Sivut

lauantai 23. lokakuuta 2010

Muuttoa pukkaa

Viikon päästä muutamme! Tuntuu haikealta ja hassulta, olishan tässä vielä kuhninut vaikka loppuelämän. Hyvä opiskelija-asunto, 5. kerros, kaupunkinäkymä (ilotulitukset) ja synkällä säällä näki aina horisontissa valoviirun sadan kilsan päässä...ellei yllä ollut koko Euraasian kokoinen pilvivalli. Nyt menemme rivitaloon kaiken maailman tirkistelijöiden kytättäviksi :D pitää totutella pitämään verhoja ikkuinoissa.


Sisustamiseen hurahtaneet kaverini ovat varmasti halunneet lukuisia kertoja oksentaa meidän vessan oveen. Se kun ei ole mitenkään sisustuslehtikelpoinen. Mutta minä pidin siitä, kuvat on leikattu vuosien varrella kaamosmasennuksessa stressilääkkeeksi matkaesitteistä. Tosin, nykyisin viihdyn Suomessa vallan hyvin. Matkustaminen ei koskaan ole niin kivaa kuin kuvittelee. Ja mikä parasta, olen opetellut tykkäämään talvesta!


Nyt näistä on jäljellä vain roskapussin täytettä:


Myös siilimme muuttavat (tietenkin meidän KANSSAMME):


Hamstraajalla on paljon pakattavaa. Seinätkin ovat nyt tyhjät, niillä olikin yli 60 taulua. Ihan hyvä lukumäärä kaksioon.

4 kommenttia:

 1. Hyvä juttu tuo kaamosmasennuksen stressilääke! Silloin kun sitä lääkettä tarvitsee, on joko etsittävä sitä tai kärsittävä tuota kalvavaa tautia.
  Muuton keskellä tarvitsee paljon piristeitä! Toivottavasti löydät. Itse sain ensiavun kahvihetkistä. Niitä tarvittiinkin paljon. Muutto toi minulle kummallisen paljon synkkiä ajatuksia. Se kai johtui ennen niin kalliin omaisuuden havaitsemisesta roskiskamaksi..

  VastaaPoista
 2. Edellinen muuttomme tähän asuntoon oli aikas synkkää aikaa, tosin muutto oli itsessään aika pieni asia. Tapahtui paljon muuta ikävää, ja asiat alkavat nyt pikkuhiljaa järjestyä. Jeesus on kantanut kaikki nämä vuodet ja nyt siihen osaan luottaa entistä paremmin. Luottaen eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat muuttokuvat! Maatuskat ja siilit!
  Tykkäsin muuten tuosta lauseesta, jota en itse ole ehkä uskaltanut edes ajatella ääneen itselleni. "Matkustaminen ei koskaan ole niin kivaa kuin kuvittelee."

  VastaaPoista
 4. Heh! Niin, mutta kun eihän se ookkaan :) nyt saat ajatella niin vapaasti, kun mie kerran aloitin. Ja ajatusta voi jatkaa vaikka niin, että itseäänhän ei pääse karkuun joka tapauksessa (ei edes muuttamalla)!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)