Sivut

torstai 21. lokakuuta 2010

Tää pistäis nyt tanssiks

Jes, nyt on gradu siinä vaiheessa, että se lähtee esitarkastajille. Käytännössä valmis paketti. Lähden kohta ovesta ulos. Onnistuin tosin sössimään ihan kunnolla yhden toistuvan lähteen kanssa, jota ei näköjään ole olemassakaan. Huokaus. Se juttu varmasti pitää vielä korjata. Mutta se on sen ajan murhe, nyt ei enää ehdi.

Keli on muuten nyt tosi syvältä, kostea ja tummanharmaa. Onneksi olen oppinut sen, ettei sään tarvitse olla analogia tunnetilalle. Nyt tosin on viriketaso aikas matala kaiken puurtamisen jälkeen. Pitää lähteä tädin luo juomaan kuppi kahvia palautusoperaation jälkeen. Hävettää, kun ei ole sielläkään tullut käytyä sitten kesän. No, tuleepahan nyt mentyä, kun kerran hän itse pyysi.


Ihan uhallani laitan tähän nyt oikein ihanan elokuisen auringonkukkapellon. Se on protesti kaikkea synkistelyä vastaan. Kuva on räpätty junan ikkunasta jossain Budapestin esikaupunkialueiden välimaastossa.

4 kommenttia:

 1. Onnea loppuunsaatetun työn johdosta, todella onnea! Olet saanut ponnistella äärimmilleen! Ole tyytyväinen itseesi!
  Kiva että kävit kahvittelemassa tätisi kanssa.
  Kahvihetket ovat meikäläisen ilonlähde.
  Ihanan kuvan laitoit auringonkukista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehusta! Harmitti, kun jäi auringonkukkapellot paremmin ikuistamatta, junan ikkunasta sain ainoat näpsyt. Kävin kyllä harhailemassa maaseudulla, mutta meinasin vain saada hirveän vahtikoiran kimppuuni. Eli hyvä, että edes junasta sain otettua kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Muistan kuinka itse palautin graduni vajaat neljä vuotta sitten. Valvoin kämppikseni koko yön sitä valmistellessani - muodolliset seikat piti saada kuntoon. Sitten aamulla klo 4-5 lähdin kirjastoon kopioimaan saavutustani. Aamulla klo 9 sain paperinipun kansien väliin:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Saa nähdä, mitä muutoksia minua vielä pyydetään tekemään... ajattelin kyllä mennä riman alimmasta kohdasta tässä vaiheessa, nolottaa pyöriä siellä kahdeksatta vuotta. Ja AMK:n oparikin pitäisi aloittaa :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)