Sivut

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Vielä lisää kiireestä


Pakko vielä tehdä tällainen lisäys kiireen luonteesta. Olen piirtänyt itselleni oheisen kuvan kalenterin etusivulle varoittavaksi esimerkiksi. Eli ei näin!

4 kommenttia:

  1. Toi on hyvä! Ite aina vaan mietin ja suunnittelen kuinka teen ittelleni kaikkee tollasia "muistutuksia" ja sitten en koskaan niitä teekään. Ja kun en saa tehtyä, tuntuu että olen sitäkin aikaansaamattomampi, vaikka siitä aikaansaamattomuuden tunteesta olisikin nyt ollut tarkoitus päästä eroon.. :/ Meinasin monta kertaa tänään laittaa fb:iin profiilitekstiks jotain ärsyttävää, joka ilmaisee sen, kuinka vihaan aikaansaamattouuttani, mutta sitten tajusin sen, että samalla lietsoisin sitä suorituspainetta muihin. Nyt pääsin sanomaan tämän tänne, joten ei tee enää mieli laittaa sitä fb:iin, kiitos! :D Mutta ollaan me kyllä hassuja, kun miettii taivaan iskän näkökulmasta. Eihän kukaan synytäis lapsia vaan tekemään kotitöitä. Tai pärjäämään hyvin koulussa. Tai no. :D

    VastaaPoista
  2. Niin, Martasta ja Mariastakin kiitosta sai jälkimmäinen, joka lähinnä nuohosi Jeesuksen jaloissa toisen härvätessä pitkin keittiöitä ;)

    VastaaPoista
  3. Hei tuo kuva on niin hieno, et voisin haluta sen vaik työhuoneen seinälle! :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)