Sivut

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kiljusen herrasväki kolarissa

Miun perhe se on sellainen kiljusen herrasväki, kuten jo myydyn lapsuudenkodin naapurit totesivat. Äitini totesivat olevan "sellaisen höyrypierun". Pakkohan tosiasiat on allekirjoittaa. Isukki-kultakin ajaa mosautti komean kolarin eilissäpäivänä. Kukaan ei onneksi ruvennut uhriksi, peltiä vaan meni ruttuun isot määrät. On varmaan se miun Taivaallinen isä katsellut, että jahas, tohon risteykseen enkelilegioona noin niinkuin pehmusteeksi, kiljusen isäntä lähtee kylille. Ja hyvä näin, kyllä tässä on porukkaa lakoontunut kuin heinää jo ihan tarpeeksi. Herralle kiitos ja ylistys siitä, että saamme edelleen elää.

7 kommenttia:

 1. Tekstin päälle täytyy vilpittömästi lausahtaa, jotta onnea ja etenkin Jumalan siunausta! Hän se meitä johdatteleepi. Muuten, tätini sanoi perheestäni aina, että sieltähän se Kiljusen herrasväki tulee. Pari kirkkoreissua päättyi hankeen ja kerran yks Tuomaskin jäi kuplan alle, kun äitmuori peruutti hangesta pois. Ettei vain oltais kaukaista sukua :)

  VastaaPoista
 2. "Pari kirkkoreissua päättyi hankeen", kyllä nauratti! Kuulosti sellaiselta "lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe"-meiningiltä ;)

  Taisi olla epäilevä Tuomas, kun piti Herran häntä tällä tavalla muistuttaa elämän perusasioista :D

  Varjelusta päivääsi ja terveisiä oravaisille!

  VastaaPoista
 3. Juu,
  Tuomas yritti auttaa meitä levosta käsin. Hänen sukunimensä oli muuten "Levo". Äit perruutti, kun oli ajanu etuperin penkkaan. Tuomas työnsi takapuskurista (miksi -kysymys vaivaa yhä mieltäni, vaikka tapauksesta on jo kolme vuosikymmentä). Siksi Tuomas jäi alle.

  VastaaPoista
 4. Apuva olitko sä kyydissä kanssa? Mutta todellaki, ei teiltä nyt enempää sovi porukkaa hävitä ympäriltä. Jokainen päivä, kun saa läheisensä pitää, on Jumalalta. Kiitos niistä!

  VastaaPoista
 5. En ollut kyydissä, mutta en taida nyt mennä jatkossakaan :/ vaikka vahinkohan se oli...

  VastaaPoista
 6. Matti: Tuomas siis sai, mitä tilasi :D

  Levosta käsin, tää on niin hauska. Tulee itse viljeltyä ko. fraasia sen verran usein...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)