Sivut

maanantai 1. marraskuuta 2010

Ohi on

Huhhuijakkaa, onneksi on muutto ohi. Oli se vaan kamalaa, mutta onneksi yllättäviäkin apujoukkoja tuli hätiin. Mieleen jäivät varsinkin herra PP, joka istui kolme tuntia raapimassa teipinjämiä vessamme ovesta. Ilman hänen apuaan olisi kaikki mennyt plörinäksi. Samoin SR oli sympaattinen tullessaan auttamaan vauva selkärepussaan. Kuin tetrispalikka hän pujotteli kantamuksineen laatikkopinojen läpi :)

Meillä mahtuu jo kävelemään. JEE :D

6 kommenttia:

 1. Voi mä jo ootan että pääsis näkemään teidän uuden kodin! Miltäs nyt tuntuu?

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon. Muutossa on mielestäni pahinta saada edellinen asunto tyhjäksi ja siivottua. Minulla oli monta kertaa tosi epätoivoinen olo silloin - ei meinannut loppua tuleman.
  Teiltä on nyt pahin ohi!

  VastaaPoista
 3. Ja kuvia sitten kehiin pikimmiten :) Siunausta uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
 4. Taina: Meille saa tulla :D terveisiä avuliaille isännille! Njut on hjuva fiilis! Ihana koti!

  Kirsti: Joo, se entisen asunnon kuntoonlaitto ja pakkaaminen oli ihan kamalaa, vielä ennen muuttoväen tuloa heräsin jo valmiiksi puolikuolleena siivoamaan parveketta. Se oli hirvein yksittäinen homma, miulla kun oli siellä valtava määrä kaikkea sälää--- onneksi isäntä hoiti muuton tämänpuolisen osuuden ja purki laatikot parissa päivässä. Eilen hän olikin sitten ihan TILT :D ...ei ollut malttanut nukkuakaan välillä kunnolla...

  Johanna: Joo :D pitää ensin silittää verhot ;)

  VastaaPoista
 5. Olisin mahdollisesti parin viikon päästä liikkeellä siellä suunnalla. :) Taidan tulla kurkistelemaan ikkunoista :P

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)