Sivut

tiistai 9. marraskuuta 2010

Pohdintoja: Sekalaisia kuviaSain väliaikaisen netin kotiin :) Sen kunniaksi läjä KUVIA!

Lumet on jo tulleet, mutta siitä huolimatta pistän tänne nyt tällaisia lumettomia juttusia. Osa kuvista on kesältä ja osa syksyltä. Yleinen teema näissä näyttää olevan näennäinen synkkyys, mikä ei ole töilleni kovinkaan ominaista. Tai riippunee katsojasta, miten nämä kokee.

Itse tykkään.


Vaikka ulkoisten olosuhteiden valottomuus saa joskus hämättyä meidät, niin ei silti saa mennä lankaan. Miten kauniita sävyjä onkaan harmaassa ja murretuissa väreissä! Niissä on niin paljon enemmän, kuin silmille räjähtävissä sävyissä, jotka "antavat mulle kaikki heti nyt". Vaikka eihän ne tietenkään sulje toisiaan pois. Täydentävät herkullisesti. Kai sitä on jotenkin oppinut katsomaan eri tavalla.


3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ja tuo ensimmäinen - tunnistin! Se näytelmä, ja sen söpöin tyttö! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita tunnelmallisia luontokuvia (paitsi toi hämähäkki, sen ohitan äkkiä).
  Tänään palasimme Pirkanmaalta Uudellemaalle ja katselin matkalla tämän ajan luonnon värisävyjä. Sama kävi mielessäni, että todella kauniita yhdistelmiä! En muista aikaisemmin samalla tavalla ihastelleeni niitä.

  VastaaPoista
 3. Taina: Myös ne pikkutomaatit oli söpöjä. Oikein syötävän söpöjä. Teki mieli kurkottaa yleisöstä ja poimia lähelle vierineet herkkupalat!

  Kirsti: Kiva, kun tykkäät! Hämähäkit ovat ihan kivoja...joskus. Jos eivät tule kosketusetäisyydelle, mutta esim. ärsyttävistä kärpäsistä ne tekevät selvää :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)