Sivut

lauantai 20. marraskuuta 2010

Tämän aamun kuvasatoaJos hyvä kuvaaja on sellainen, että pitää ottaa sata kuvaa yhtä hyvää varten, niin miulla se tarvittavien otosten määrä lienee siinä parinsadan pintaan ;) Mutta kun ulkona on niin KAUNISTA, niin halusin jakaa sen blogissakin...Kohtahan tässä tulee jo joulumieli. Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas. Ihana on sielujen toiviotie.Maailman kautta kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie.4 kommenttia:

 1. Kauniita, kuulaita ja taitavasti otettuja kuvia talvisesta luonnosta!
  Kortit taiteellisia ja yksilöllisiä.
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Oli kyllä upee keli. Hassua, miten erilaiselta nämä kuvat näyttävät eri tietokoneilla... työpaikan taukotilassa katsottuna näyttivät kivemmilta kuin kotona!

  VastaaPoista
 3. No on kyl kauniita kuvia! Ja mun mielestä sä oot normaalia kuvailijaa paljon parempi kuvaaja! Sulla on kuitenkin taiteellista silmää jo valmiiksi niin paljon, ettei tarvi kattella semmosia aurinkokeskelläkuvaa-otoksia.

  Ja on ollut niin kauniit kelit, mutta mä oon vain koittanut painaa niitä mieleni galleriaan, kun en pysty nykyään kantamaan kameraa mukana :( Vähän haikeaa, tekee mieli luovuttaa ja antaa olla. Mut kuvaa sä, mä katon! :)

  VastaaPoista
 4. Taina, kiitos :*)

  Mutta jos sie lopetat, niin mie järjestän mielenosoituksen Joensuun torilla. Miekin meinasin lopettaa kuvishommat, niin piti Beninistä asti tulla fiksumpien kieltämään. Mie tuun vaan Karsikosta, mutta usko silti :D

  Valokuvablogisi perustamista odotellen..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)