Sivut

lauantai 11. joulukuuta 2010

Joulukortti kavereineen 2


Joulukorteissahan voi olla hyvin monenlaisia tekstejä, yksi tekstiehdotus on edellisen postauksen lopussa. Tympeintä on saada kortti, joka on velvollisuudesta ostettu yhtään vastaanottajaa miettimättä, ja sitten painetun "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta"- tekstin alle on sutaistu oma nimi. Omasta puolestani voin sanoa, että kortteja on aina kiva saada, mutta on kurjaa jos kortista käy välittömästi ilmi, ettei lähettäjää oikein kiinnosta. Joskus tulee mieleen ajatus, että olisi sekin ihminen voinut vaivojaan säästää ja olla lähettämättä kortit kokonaan. Mitä iloa on siitä kellekään, jos asioita tehdään vain muodon vuoksi ja syyllisyyden motivoimina?Vaativathan nämä tällaiset väkerrykset vaivaa, mutta itsestäni niitä on kiva tehdä. Vaikka pieni stressi ehtisikin niiden kanssa tulla. Kaikille tämä homma ei sovi, eikä tarvitsekaan. Minusta ei olisi tekemään sellaisia asioita, joihin taas jotkut anti-askartelijat pystyvät (kuten tiskaamaan ajoissa).


Tämä kortti on kaunis variaatio edellisen postauksen kukkakortista.Tässä taas yksi mahdollinen teksti sisäsivulle:

Korkeudesta saapuu luoksemme aamun koitto. Se loistaa pimeydessä ja kuoleman varjossa eläville, se ohjaa jalkamme rauhan tielle. (Luuk. 1: 78-79)

Ei hullumpi teksti näin Jeesuksen syntymäpäivänä (hänestähän teksti kertoo), kun Suomessakin on niin hurjan pimeetä monella tapaa.

9 kommenttia:

 1. Kiitoksia joulukortista ja siilipinssistä!

  VastaaPoista
 2. Eikös ollutkin lutunen pinssi! Se on joensuulaista designea, ostin samanlaisen itselleni ja Makkelle. Meillä on samasta kuvasta tehty pieni koristetyynykin samalta tekijältä...

  VastaaPoista
 3. Vai pystyvät anti-askartelijat tiskaamaan ajoissa... Olisin tyytyväinen jos pystyisin täyttämään tiskikoneen edes ajoissa... :)

  Toisaalta tähän voisi ottaa myös Fingerpori vertauksen "Heräsin ajoissa". En nyt äkkiseltään linkkiä siihen löydä, mutta jospa tietäisit tuon muuten :)

  VastaaPoista
 4. Nyt ei kyllä tule tuo Fingerporin sketsi mieleen (pahus, katu-uskottavuus kärsii!).

  Ja niiiiin, mutta sinähän et olekaan anti-askartelija ;) kuten en minäkään...ja tiskit seisoo.

  VastaaPoista
 5. Makke teki perjantaina täydellisen joulukortin Eerolle. Sellainen on ainut kortti, jota odotan tänä jouluna. (vihjevihje)

  VastaaPoista
 6. Makke oli ilmeisesti tehnyt taas jonkin sekopäisen viritelmän (positiivisessa mielessä). Ei tainnut olla sitä sarjaa kuitenkaan, jota toi kotiin näytille (joulupukki luodinreikä päässä)...

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia, kortti tuli perille :)
  Olen aloittanut hatunteon:
  http://lankasotkua.blogspot.com/2010/12/valmis-pipo.html

  VastaaPoista
 8. Eipä liity tähän mutta meikä muistaa sen fingerporin, Heimo oli heräs kesken rallin :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)