Sivut

perjantai 21. tammikuuta 2011

Loppurutisteluja

"Peput rusinaksi," komensi ohjaaja tehojumpassa. Semmoisen harrasteen sain aloitettua, ja onhan se hirmu mukavaa. Veri maistui suussa kotiin polkiessa. Hyvä.

Sain palautettua tiistaina graduni, siinä sivussa vierähti about Joensuun kokoinen kivi sydämeltä. Nyt se on tehty!!! Tällä hetkellä keskityn viimeisen tentin suorittamiseen kunnialla, jätin herkullisimman ja mukavimman viimeiseksi. Estetiikkaa ja taideteoriaa luvassa. Tentinjälkeisenä maanantaina alkavatkin taas opetushommelit. Siinä ohessa pitää tehdä AMK:un oparin taidenäyttely.

Tämä kuulostaa varmaan ihan joltakin suorittajan päiväkirjalta, mutta ei suinkaan. Olen toki suorittaja (tapa, josta opettelen koko ajan ulos), mutta nyt on kyllä ollu LEPPOISAA! Aah.

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uudesta harrasteesta :) Hyvää tekisi itsellekin... Ja onhan se varmaan mukava päästä pois kiven altakin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vuan! Vähän aikaa raksutti "ai minkä kiven alta?" hyvä minä ;)

  VastaaPoista
 3. ONNEA sinulle! Sinulla on varmasti vapauttava tunne! Olet pystynyt tähän suoritukseen!!

  Onko jokin teos johon paneudut estetiikassa? Löytyykö suomeksi? Minusta estetiikka kuulostaa kiinnostavalta. Ehkä joku saa siitäkin kuivaa??
  Viitsisitkös kertoa tämän mahdollisen teoksen nimen, jos se on suomeksi. Ihan muuten vaan kiinnostuksesta. En jaksa sellaista lukea.

  VastaaPoista
 4. Hih, no enkuksihan ne on. Noël Carrol on kirjoittanut sellaiset opukset kuin Philosophty of Art ja Philosophty of Mass Art. On niitä muitakin aiheeseen liittyviä teoksia, mutta ei juurikaan suomeksi...tulee tässä vähän kiirus, kun pitäis lukea 700 sivua perjantaiksi :) Mutta ei oo eka kerta! Tosin rukoileminen auttaa (!) myös tenttiin lukiessa ja vastauksia kirjoittaessa. Yllättävän hyviä arvosanoja on tullut, vaikka monesti en olis ansainnut!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)