Sivut

lauantai 8. tammikuuta 2011

Maalaus ja riuhtomista sohvalla & lenkillä


Juoksutan tässä vähän ajatusta, tosin vähän umpihanki-meiningillä.

Olen tänään riuhtonut menemään pienillä hankisilla poluilla pitkin Pielisjokivartta. Kyllä siellä onkin kaunista! Kotona sitten kulmat kurtussa istuin sohvalle ja podin (luomisen)tuskaa, niin paljon kuin koko käsitettä inhoankin (se on ihan kuin jonkun wannabe-töhertelijän angstia.)

Välillä on vaan niin kovat suorituspaineet, että ei saa tehtyä mitään fiksua (= maalattua, piirrettyä, tms). Purin sitten luovuuttani lapioimalla lumet isoksi kasaksi oven viereen! Haa! Mutta en ihmettele, miksi monet tämän alan ihmiset maalaavat kännissä. Itse en pulloon tartu, vaan käyn ns. polvitietä. Kaiken voin Hänessä, joka minua vahvistaa! Kiitos Jeesukselle tästä maalauksesta, johon olen jopa TYYTYVÄINEN!

6 kommenttia:

 1. Tyynenä, varmana tähyää tulevaa. Ja mikäs on tähytessä, kun saa olla Hänessä.
  Ulkona on päivä toisensa perään puhdasta ja kaunista. Näen tämän talven valkoisuudessa meille annetun armon.

  VastaaPoista
 2. Hei mä tykkään tuosta! Se on kaunis! Ja taustakin on! Minkä kokoinen? Taustasta saa käsityksen, että on kyse pienestä maalauksesta, n.a6-5?

  VastaaPoista
 3. Taina varasti sanani! Juuri noin meinasin minäkin aloittaa: Hei mie tykkään tuosta! Siinä on jotain harmoonista, sopivan karua ja kaunista! :)

  VastaaPoista
 4. Koen samaa tuskaa luomisesta. Ja tuska on vaan kasvanut sen jälkeen, kun lopetin tupakoinnin. Kaikki tekstini syntyivät ennen hienosti paljon kahvin ja tupakan siivittäminä ja humalassa oli helppoa olla oma itsensä. Nyt selvin päin oman itsensä oleminen vaatii hurjan paljon rohkeutta ja luottamista Jumalaan ja Armoa, paljon Armoa :) Olen monta päivää synnyttänyt huomista saarnaani ja äsken hioin sen järjestykseen, sain osan paperille, mutta on käsittämätöntä, kuinka paljon teki välillä tupakkaa mieli, vaikka synnytin saarnaa! Ihmisen lihan himot...
  Maalauksesi on hieno, pidän siitä!
  Siunausta Satu ja menestystä kaikilla teilläsi!! Joos. 1:7-9

  VastaaPoista
 5. Tinttarus: Vähän sellainen pointti maalauksessa tosiaan olikin :)
  Taina: Kiva! Tää on A3-kokoinen, eli ei mikään jättiläinen.
  Josu: Hyvä hyvä hyvä!
  Johanna: Niin ja sitten kun vielä osais noudattaa sitä 1.Pietarinkirjeen komentoa tehdä kaikki Jumalan voimassa, eikä omassa voimassa ollenkaan (4:11)! Sepä se...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)