Sivut

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Pari lyijykynätyötäOparia suunnitellessa on tullut luonnosteltua kaikenlaista. Nämä olisivat kokonsa puolesta jo ihan käypää tavaraa (molemmat A1, eli 8 x tavallinen A4-arkki), mutta hyllytin ne. Päätin pystyä parempaan. Teema on silti pysynyt samana:

Jumala on valo, hänessä ei ole pimeyden häivää. Jos sanomme elävämme hänen yhteydessään mutta vaellamme pimeässä, me valehtelemme emmekä seuraa totuutta. Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos väitämme, ettemme ole syntisiä, me petämme itseämme eikä totuus ole meissä. (1. Johanneksen kirje 1: 5- 8.)


6 kommenttia:

 1. Upee!/Upeita!
  Kaunis tukka tähyilevällä!

  VastaaPoista
 2. Hei toi ylempihän on Sara! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos rohkaisusta, näillä näkymin oparista tulee kuitenkin ihan erilainen :D mutta rohkaisee anyway, omissa liemissä tulee lilluttua vähän liikaa. Itsekriittisyys on toki terveellistä oikein annosteltuna, mutta mistä tahansa lääkkeestä tulee myrkky yliannostuksena.

  VastaaPoista
 4. Nää on NIIN hienoja! Mitähän sieltä mahtaa olla vielä parempaa luvassa?? O.o

  VastaaPoista
 5. Tajunnanräjäyttäminen tavoitteena--- no ei ehkä kuitenkaan, voi olla, että lopullisista töistä ei suinkaan tule näin perinteisiä. Voipi sitä myöten olla, että kaikki eivät sitten niistä enää pidäkään ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)