Sivut

perjantai 28. tammikuuta 2011

Viimeistä viedään

Yhdeltä alkaa tämän tytön viimeinen rutistus yliopistolle -estetiikan tentti. Se tutkinto olisi sitten paperihärdelliä vaille siinä. Silmät lupsahtelee eikä yhtään jaksaisi lukea enää sivuakaan, vaikka kyllähän sieltä vähintään yksi kysymys lukematta jääneestä alueesta tulee. Tässä vaiheessa ihan sama, kunhan menee läpi ja pääsen hiivattiin sieltä.

Tentistä suoraan menen kuvaamaan koulun studiolle AMK:in oparia varten :) Onneksi illalla on srk:lla nuortenilta, siellä lepää niin henki kuin sielukin. Jospa sitä malttaisi lähteä vielä teebussillekin aamuyöksi istumaan. Sieltäkin tullessa on aina niin siunattu ja hyvä olo, vaikka lähteminen onkin sellaista itsensä kieltämistä melkein joka kerta.

Kuulostaa aika työntäyteiseltä perjantailta, mutta kaikesta tekemisestä sopii kiittää Taivaan Isää. Opiskelumahdollisuudesta yliopistossa ja että homma on pulkassa; opiskelupaikasta AMK:issa, kamerasta jota käyttää, studiosta ja vapaaehtoisista jotka tulevat auttamaan; hienosta seurakunnasta ja ihanista ihmisistä; vapaudesta evankelioida keskellä Joensuun toria ilman pidättämistä ja kidutusrangaistusta. Kiitos Herralle kodista ja ruoasta, jota mies tuolla meille laittaa.

2 kommenttia:

  1. Vautsi Satu, tunnistin kuvasi lehdestä tänään! Olipas kiva yllätys! Teet paljon kaikkea ja olet mukana kaikessa, se on oikein! Maria

    VastaaPoista
  2. Jaaaa, niin ne aluetoimittajan hommat :D Olen lähinnä reservissä ja olemassa jos juttuja tilataan.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)