Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Herkullista lauantaita!

Tässä sellainen idioottivarma kakkuresepti, että syödessä lähtee taju (tekiessä ei). Resepti sopii jokaisen tehtäväksi, koska se on jopa minulle helppo.

Tarvitset:
purkin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
purkin vispikermaa
2 suklaalevyä

-> Vaahdota noi nestemäiset jutut,
-> leikkaa suklaalevyt murusiksi (yksi suklaapala noin 6:n osaan),
-> sekoita kaikki keskenään,
-> lado koko höskä kakkuvuokaan,
-> pistä pakkaseen yön yli,
-> nosta ajoissa (väh 30 min) sulamaan ennen tarjoilemista.

Tarvittaessa voit jelpata kuuman veden kanssa vuoan irtoamista, jos oot varma käsistäsi. Kakkua on tällä tavalla irrotettuna hieman hankala leikata, koska se on sisältä kivikova, ellei se saa sulaa vähän aikaa. Kunnon aseet käyttöön, leipäveitsi on hyvä. Kakkulapio ei tähän reseptiin tepsi.

Ja hyvää on! Ja sen verran tuhtia, että yhdestä kakusta riittää monelle syöjälle. Koska taju lähtee jo yhden palan jälkeen, on hyvä että kakun voi laittaa uudelleen pakkaseen :)

3 kommenttia:

 1. Tuohan on selvä haaste, "taju lähtee jo yhden palan jälkeen" (hah, niin varmaan :). Tässähän nousee ihan vesi kielelle kun odottaa että pääsee syömään tuota.

  VastaaPoista
 2. Ihana resepti. Hyvän rennosti kirjoitettu, tuli mukava mieli! Lupaavaa tuo että taju lähtee yhden palan jälkeen, hyvä!!
  Kiitos!!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tosiaan kokeilla, ja jos taju istuu tiukassa eikä rupee lähtemään, niin silloin pala on vaan liian pieni XP

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)