Sivut

torstai 17. helmikuuta 2011

Ties monen pisteen kuva


Elokuisella Unkarin reissulla kameran akku lopahti pahimmoilleen. Kuutamokävelyllä, auringon vielä hieman valaistessa, osuin maailman söpöimmän olkikattomökin kohdalle. Ja sitten loppui akku, ja harmitti kovasti. Tästä sisuuntuneena tein maisemasta piirroksen pikkuruisilla PISTEILLÄ, klikkaa kuva isommaksi niin näet. Eli oikeastaan tässä kävi loppujen lopuksi oikein hyvin, en olisi valokuvan saatuani alkanut tehdä kuvaa enää piirtämällä.

Aika monesti elämässä vastoinkäymiset voivat kääntyä todellisiksi voitoiksi! Monesti vastoinkäymisten positiiviset vaikutukset huomaa vasta rutkasti myöhempään.


8 kommenttia:

 1. Wau, on siinä saanut pistellä... Semmoinen mielikuva että meillä töissä oli joku taulu (pienen pieni) mikä oli tehty pisteillä, mutta ne pisteet oli kyllä suht isoja... Nuo näyttävät tooosi pieniltä...
  Väitämpä vain että jos minä alkaisin pisteitä tökkiä paperille niin ei siitä kyllä mitään tunnistettavaa kuvaa tulisi :) Oot se sinäkin taitava, vaikka senhän minä kyllä olen tiennytkin aina :)

  VastaaPoista
 2. Oho vau siis paikan päälläkö rupesit pointillistamaan näkymää! Huh?! Sitä joskus kokeilleena tiedän, että kova työ eikä kovin kummonen ollut lopputulos, ja tää on näin hiano ni miten ihmeen ison urakan oot suorittanut siellä jossain kadulla!

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä uskon että sä oot taitava, mutta että sulla on vielä noin suora uskokin! Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Silppu: Joo, osa on ihan sairaan pieniä, tarttee suurennuslasia melkein :) isoimmat ovat varsinaisia pallukoita!

  taina: enhän mie paikanpäällä, junassa matkalla Helsingistä Joensuuhun ja nyt viime viikonloppuna joutessani.

  maria: kiitos kiitosksista ja kehuista :)

  VastaaPoista
 5. Näinhän se usein menee ja vasta joskus ymmärtää. Että kun oikein horjuu ja kompastelee, niin seisookin sitten vakaimmalla mahdollisella perustalla. Vaikeuksien kautta voittoon-latteus on vaan niin tosi.
  Upea kuva. Oot kärsivällistä sorttia selvästi. Mietin kuinkahan monta pistettä. Hui. Mutta upea lopputulos.
  Siu!

  VastaaPoista
 6. Kiitti, tinttarus :) oikeastaan mie en oo kauhean kärsivällinen, tätäkin naputtelin samaan aikaan kun hoidin muita asioita. pakko nypeltää koko ajan jotain :D

  VastaaPoista
 7. Kiitosta vainen, Mirja! Ja lämpimäinen tervetulotoivotus lukijaksi :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)