Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kokkolaan :)


Mie meen Kokkolaan! Junamatka kestää 9h. Kuka olis niin noheva, että alkais kehittää poikittaisliikennettä Suomeen, vaalitkin lähestyvät. Viikinloppureissu vanhan ystävän luo. Tai nuorihan se vielä on.

Äänestetty on, äänestä siekin :D

Sitten mie oon ollu koululla, tehny toimittajan hommia ja vahtinut pikkuruista Akseli-poikaa.

Oon mie käyny kampaajallakin. Ja lasten puuhalauantai oli viime viikonloppuna, ja teebussillakin olin jälleen kykkimässä. Palkitsevaa, ihan tosissaan! Ihanaa, vaikka väsyttikin jälestä päin.

Nyt pitää pakata, mui!

4 kommenttia:

 1. Jos en väärin muista niin se taisi tuo poikittaisliikenteen puutteellisuus johtua tuosta sodasta ja sen jälkeisistä sopimuksista. Koska sotatilanteessa (Venäjää vastaan) Suomihan hyötyisi poikittaisesta raideliikenteestä, koska ihmisiä /tavaroita olisi liian helppo kuljettaa rajalle ja rajalta pois... Ja sen takia sitten Suomi ei ole saanut kehittää tätä poikittaisliikennettä... Voi olla että tämä on joku kaupunkilegenda, mutta tämmöistä minä muistelen kuulleeni :).

  Äänestetty myös on jo eilen.

  Huivisi on virutusta vaille valmis :)

  Hyvää matkaa, tai pitäisikö sanoa trevlig resa kun olet sinne suuntaan menossa :)

  VastaaPoista
 2. Aika jännä tuo pikku silpun teoria, en oo tullut ajatelleeksikaan että voisi olla muuta syytä kuin Suomen pääkaupunkikeskeisyys.

  Itsekin 7 vuotta Jns-Seinäjoki-akselia junailleena ihmettelen suuuuuuresti sitä, miten 80km pitempi matka Hki-Seinäjoki voi kestää vain 3 tuntia, kun täältä tuo matka kestää (nykyään vielä enemmän kuin ennen) 7-8tuntia, tai enemmän. Ja juniakin kolme enemmän kuin tuossa Hki-Sjk-kolmetuntisessa.

  VastaaPoista
 3. Korjaus, Hki-Seinäjoki siis tietenkin 80km lyhyempi.

  VastaaPoista
 4. Silppu: Jaaaaaaaa, kiintoista teoria! Jos se on totta, niin kukahan uskaltais uhmata itänuapuria ja laittaa kiskot suoraan Ilomantsista öö Ilmajoelle?

  Taina: Onnekkaana voi päästä 7,5h ajassa, mut ysi meni miulla pe ja kasi tänään.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)