Sivut

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

LIITO-ORAVA PIHAPUUSSA!!!!

kuva netistä

OjoijojoijoJOI!!!! Viime yönä hämmästyksemme oli suuri palatessamme kaverin luota peli-illasta mieheni kanssa. Pihakuusen juurella nökötti ilmielävä liito-orava! Erittäin uhanalainen pieni lautassilmä! Välimatkaa oravaan ei ollut edes puoltatoista metriä! Me tuijotettiin sitä monttu auki varmaan puoli minuuttia, ennen kuin se tajusi että sillä on yleisöä. Kun sillä lopulta alkoi leikata, se sinkoutui hirmuisella vauhdilla kuusen oksistoon ja sieltä kuului piipitystä ja pulputusta. Oliskohan sillä ollut kaverikin siellä?

Kuten kerroin aiemmassa postauksessa, tästä ihan meidämn talon vierestä on kaadettu pöpelikköä uusien talojen tieltä. Voi, kunpa pikku liito-oravainen voisi asustaa silti rauhassa. Liito-orava mielessäni nukahdin ja ensimmäisenä se oli mielessä kun aamulla heräsin. Sydämeni on murskattu täydellisesti, se oli niin tappavan SÖPÖ!!! Muusta me ei mieheni kanssa tulevalla viikolla varmaan puhutakaan.

Me vielä vähän aikaa sitten pilailtiin, että pitäiskö meidän yrittää pelastaa metsää kaatamiselta virittämällä hamsteri valjaissa "liitämään" vaijeria pitkin puiden välissä. Ei näköjään tartte :D Mutta kuka meidän havaintoa nyt enää uskoo, kun tästä on jo ajat sitten pilailtu vaikka kuinka?!

6 kommenttia:

 1. Oijoijoi! Minnehän tuosta kannattaisi kertoa, eikös liito-oravahavainnot oo kuitenki aika rok. Varsinki jos se estäis sen mettän kaatamisen.. Istanbulissa rakentivat metrotunnelia aasian ja euroopan välille bosborinsalmen alle, mut se keskety aina ku päästiin taas alottamaan, kun jotain arkeologista löytyi. Ehkä sama teillä! Aina kun keksivät taas pistää rivitaloa, niin voitte näyttää niille taas liito-oravan sieltä.

  VastaaPoista
 2. Ilmoitin ELY-keskukseen ympäristösuojeluun, Luonnonsuojeluliiton paikallisosastoon sekä sanomalehti Karjalaiseen :D Hih!

  VastaaPoista
 3. Ja nysse on ihan lehtijulkkis! :)

  VastaaPoista
 4. ooooojjjj nej men guu, mitä söpö juttuuuuu hi hi hi hi lautassilmä niipaaah******^-^**

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)