Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2011

Kesämielellä


Aaaaah, nyt alkaa elämä helpottaa! Pari viikkoa olen ollut työttömänä ja voi ELÄMÄ sitä paperin määrää, mikä pitää täyttää ja vääntää ja kääntää. Eikä vain työttömyyteen liittyen, vaan myös kahteenkymmeneen (siltä tuntuu) asiaan. Hauskan lisän koetukseen on tuonut rupsahtanut skanneri, joka on kieltäytynyt yhteistyöstä uuden koneen kanssa: liitteistä olen ottanut valokuvia, käsitellyt kuvankäsittelyssä kopion näköisiksi ja koska kuvankäsittelyohjelma ei tue tulostinta, on sitten vielä hoidettu tulostaminen Wordin kautta. Kun on monessa mukana ja on freelance-ymss. hommia, niin paperia piisaa.

Mutta NYT KAIKKI paperiasiat on hoidettu. Ei muuta, kuin Herralle kiitos. Mitenkä taas jaskoinkaan?! Voimaa tuli selvästi korkeuksista :)

Tuomentuoksua kaikille! Kesäterveisiä lähettävät myös Umberto ja Hermogenes, joille kesä tarkoittaa pieniä retkiä takapihalle. Kuvassa ensinmainittu herra.

P.S. Olin viime keskiviikkona työhaastattelussa syksyllä alkavaa opettajan hommaa varten. Haastatteluun oli saanut kutsun neljä henkilöä. Nyt odotan jännityksellä, mitä tuleman pitää. Päädyin seuraavaan ajatukseen: jos se on miun paikka, saan sen 100% varmuudella, jos se ei ole miun paikka, niin saan sen 0% varmuudella.

2 kommenttia:

  1. Ah, mä olen mielistynyt tuohon sun päätelmään paikan saamisesta :D Mitä nerokasta viisautta! Niin se on. Kerro sitten hetimmiten, kun saat tietää saitko duunin vaiko etkö, nyt täälläkin jännitetään :)
    Mä oon kans samassa työttömyys-prosessissa nyt, kun koulu loppui. Kauhea määrä hommaa juosta viemässä ja toimittamassa kaiken maailman lippuja ja lappuja työkkärissä ja Kelassa jne. Ja mulla odottaa operaatio papereiden setviminen myös...mutta oon lykännyt sitä toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen, inhoan sitä hommaa :D Ja vaatekaapitkin pitäis selvitellä...mun luonteestani vain tuntuu puuttuvan sellainen rakkaus järjestämiseen vaikkakin tykkään, että asiat olisivat järjestyksessä. No, ehkä se voima taivaasta tulee minunkin osakseni, kunhan vain otan ja nousen tietokoneen äärestä ;)
    Siunausta ♥

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)