Sivut

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pehmolelunorsu

Tässä uusin näkerrykseni, kainaloon sopiva norsunpoikanen. Ohjeet otin yhdestä kirjasta, mutta jätin syöksyhampaat pois. Otin muutenkin erinäisiä vapauksia. Kymmenen pistettä tekotavan arvaajalle! Älä luota liikaa tunnisteena oleviin sanoihin ;)Maljakossa on kirjokakkaraa, en aiemmin ole törmännyt siihen kesäkukkamyymälöissä vaikka olenkin alalla riehkaissut monen kesän verran.


Norsu jää meille asumaan, joku sen kohta omakseen saa ;) Meille on myös kannettu sisään mobilea ja vauvan matkasänkyä...mistäs ihmiset tietää, vaikka olisin vain lihonut...hehe!

11 kommenttia:

 1. Voi miten söpö elefantti teidän uudella asukkaalla :P Veikkaisin että sen vartalo on tehty jonkinlaisesta säkistä, juuttia, hamppua tms. ja nenä ja jalat neulottu. Tai sitten sinulla on ollut juutti tai hamppulankaa ja olet omin pienin kätösin kutomistyylillä tehnyt vartalon ja sitten neulonut nenän ja jalat, niin siis tuon norsun, ei sen uuden asukkaan :)

  VastaaPoista
 2. Heijjj, toinen arvaus meni vähän sinne päin! Tässä pitää huomioida miun työskentelytavat: huono käsiala ja hetken päähänpistot sen korjailussa ;) Katson vielä, tuleeko lisää arvauksia!

  VastaaPoista
 3. Hihii, onnea te! Mietinkin torilla perjantaina et uskallanko tulla söpöä masuasi päivittelemään! :) En uskaltanut.

  VastaaPoista
 4. hanna: Aim sou häpi tuu! Nii, en tiiä miten siltä imetys lähtee, on tuo niin karvainenkin...

  josu: ehehe! en miekään olis uskaltanut! Sitä paitsi olin päättänyt jo etukäteen vastata kysyjille aluksi että "oon vaan lihonut" ihan vaan nähdäkseni reaktion !

  VastaaPoista
 5. No kudottuhan tuo jollain tavalla on. Hirveen isoksi tuota kuvaa ei näemmä saa, joten ei auta ku tiirailla.. näyttäs jotenkin kaksinkertaisesti ja löysästi kudotulta (kaksi löysää = tiivis) tuo kroppa :D

  VastaaPoista
 6. MUTTA tosi söpö se on!!! Ihanan näkönen, vallottava! Niinku vauvakin,ihihii :)

  VastaaPoista
 7. heh :D Joo, Taina ja Silppu on nohevia molemmat: mie neuloin sen ekaksi, ja sitten kun sieltä näkyi vanut, niin PARSIN sen läpikotaisin!

  VastaaPoista
 8. No tuota kyllä ei ois voinut arvata tekotavaksi :D Kas kun ei tullut mieleenkään :P

  VastaaPoista
 9. Hehee no kieltämättä! Katoin että aika symmetristä neliötä, mutta ei kuitenkaan kauttaaltaan, kun jostain taas näkyy vähän kutomisjäläkikin.. että hmm hmm. Kivan näkönen tapa :)

  VastaaPoista
 10. Kiva ja työläs...tyhmä paljon työtä tekee, viisas ois päässy vähemmällä ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)