Sivut

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pihasiili ja äitiysfarkut

Yleisiä kuulumisia! Ei korkea- eikä matalalentoista teologiaa, saati vilosoohviaa. Sitä nyt ei ole tarjolla täällä muutenkaan. Keittiöpohdintaa parhaimmillaan, nyt ei sitäkään.


Meillä ollaan ukkilaa myymässä, hyvin tyhjentyneestä asunnosta löysin hieman aarteita. Arabiaa ja sitten tällaisia pari:Ja sitten jotakin loistavaa! Meidän pihaan on vihdoinkin saatu siili! Viskasin sille hädissäni kananmunan, eka siilille sopiva syötävä, joka käteen osui :) Hän piti siitä kovasti! Lurps njam! Kunpa hän kunnioittaisi mietä vastaisuudessakin läsnäolollaan. Siili, ei kananmuna.


Olen saanut -näin työtön kun olen - myös jotakin aikaan (lukuunottamatta nurmikonleikkuutta, kuten huomaatte). Sen lisäksi, että olen repinyt itseni joka aamu ylös ihmisten aikaan ja lähtenyt ystävän kanssa lenkille, niin olen saanut järjestettyä kaikki tärkeät paperit yli puolen vuoden ajalta siististi ja erittäin järjestelmällisesti kansioihin *kättelee itseään*.

Enää ei mahdu tavalliset farkut jalkaan. Onneksi on kesä, niin voi hillua legginseissä vailla huolen häivää. Mutta kun tulee talvi, puen nämä erittäin ikävystyttävän näköiset - mutta kieltämättä mukavat - farkut ylle. Olin fiksu ja ostin ne tänään kesäalesta 20 eukolla.Voihan mama!

7 kommenttia:

 1. Tiesitkö että näytät ihan nuoremmalta siskoltasi tuossa kuvassa? -->
  Siis tuossa mikä on tuolla oikealla ylhäällä. Silmät on erilaiset mutta tuo suun seutu on täsmälleen sama :D Samalla tavalla silleensä söpösti pikkuisen supussa. Hetken jo katsoin että oletko sinä siinä itse ollenkaan :)
  Voit ottaa tämän kehuna.

  P.S. varo niitä kananmunia heitellessä etten osu siiliin etkä naapuriin.

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä, siskosi tulee mieleen! :)

  Hei mistä löysit 20eurolla?!

  VastaaPoista
 3. Mitämitämitämitä??? Äitiysfarkut!!! Tarkoittaneeko tämä sitä, että rouva ihan itse vartoo jälkikasvua vai ennakoitko jo jäätelökesänjälkeisiä kiloja...?? Räjäytän muahtavat onnittelut sitten ilmoille, kun asia varmistunee :) Ihanaa....
  Siunattua juhannusta ♥

  VastaaPoista
 4. Silppu: Joo, kyllä mie vähän tuossa olin hoksaavinani jotain sellaista...kuvakulma ratkaisee, keltä näytän, Tarja Haloselta tms

  taina: niin, Silppu tarkoittanee sitä pienempää siskoa, kumpaa sie? Mielenkiintoista! HM:llä kuule on nyt 20 zipale, valkoisiakin.

  johanna: Joo, ihan ittelle ostin! Siellä on jäätelön lisäksi eräskin kovasti kasvanut "sämpylä" massussa:)

  VastaaPoista
 5. kyl, nuorempaa yksilöä juurikin :)

  voi kun täällä ei oo mama-osastoa hennesillä, täytyy viikon päästä koittaa joensuussa uusiksi. on vähän köyhää ollut yksillä, ne kun kuitenkin tulee pissaan tai puuroon jossain vaiheessa, niin sitten harmittaa aina laittaa pesuun ja mennä kauppaan alkkareilla.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)