Sivut

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Bodyarttia taas: uusin masumaalaus!

Hei,

nyt on oikein monta massua jo tullut maalausjonoon. Joidenkin mahojen "kypsymistä" odotellaan vielä, mutta ainakin kaksi odottajaa on jo lupautunut "maalauspohjiksi" ;) Edelleen mahtuu jonoon!

Pohdin, tohtisinko pyytää naapurin frouvaakin maalattavaksi...no; ystävä vinkkasi, että kannattaa ehkä ensin esitellä itsensä ja jutustella hieman niitä näitä, ennen kuin hyökkään suoraan asiaan. Omituiset ensivaikutelmat ovat tahatonta erikoisalaani. Luulin, että ne olivat jääneet teiniaikojen erikoisuudentavoitteluksi, mutta sössittyä tulee myös luonnostaan näin vanhana mummonakin (27 v.) No, samapa se.

Tässä siis uusin, ja mielestäni erittäin onnistunut mahamaalaus. Kuvasarja myös paljastaa kaiken katoavaisuuden, siinä liukenee parin - kolmen tunnin työ järviveteen jotta molskis. Lähtee muuten mutahieronnalla paremmin irti kuin astianpesuaineella.
Lisää bodyarttia, vanhempaa, löytyy blogista ja TÄSTÄ LINKISTÄ. Tervemänöä, ystäväiseni!

5 kommenttia:

  1. Hei jee! Aina jotain uutta ja jännää! :)Tykkäsin kovasti myös kaksoismasusta, näin hämäläisenä katoin sen vasta nyt. Hih. :) Oot vaan NIIN hyvä, grattis!

    VastaaPoista
  2. Hiphei kivoja kuvia! Tuosta viimeisestä saa vielä justihinsa selvän äidin profiilista ja vauvan pään... sijainnista. :D

    VastaaPoista
  3. taina&josu: itekin oon Tyytyväinen isolla T:llä. Tällaisia kuvasarjoja pitäis ottaa enempikin.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)