Sivut

torstai 14. heinäkuuta 2011

Masumaalaus eli bodyartia jälleen

Nonnih! Olin eilen tehopussi ja tein peräti kaksi mahamaalausta. Näin se taidenäyttelyaineisto karttuu, mutta vielä tarvitaan monta monta maalausta lisää. Jos siulla on vauvakupu ja asut Joensuussa tai lähiympäristössä, niin otapa yhteyttä :D


Tällä äidillä oli ylläri-Babyshower-kutsut, ja maalatessani hänen mahaansa toinen henkilö teki hänelle käsihoitoa hunajan ja sitruunan yms. kanssa. Mie sain syödä loput sitruunat. AAAAH! Vieläkin tulee vesi kielelle. Ja hampaat tykkää, hui... Kiitokset kutsusta! Mua voi pyytää vastaaviin tilaisuuksiin hommiin jatkossakin.

Tämän tein oikeastaan ensin, mutta mahan koon ja mahtavan muodon vuoksi siitä pitää julkaista kolme kuvaa. Kyseessä oli nimittäin kaksosmassu! Voi että, miten mukava oli päästä sellaiselle maalamaan. En valitettavastai voinut toteuttaa suunnittelemaani frescoa, koska peruslähtökohtana pitäisi olla huomattavasti leveämpi maha. Tätä ei selkäpuolelta edes huomannut. Mutta vau, mikä design-muotoilu :D Maalaus onnistui, vaikka paras palettini jäi kotiin.


Siunausta, varjelusta ja hyvää mieltä molemmille tuleville äideille!

4 kommenttia:

  1. Niin on, niin on! Aikamoinen kyllä tuo kaksosmaha! :o

    VastaaPoista
  2. Ihania ! Miten miekin pääsisin mahoineni maalattavaksi ? Maksaako se jotakin ?

    VastaaPoista
  3. hanna, taina ja medu: kiitosta vuan! medun maalaan ilmatteeks, koska hyöty on molemminpuolinen :D Pistä vaikka fb:ssä tarkempaa viestiä LA:sta yms, niin sovitaan aika. Jes!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)