Sivut

tiistai 2. elokuuta 2011

Iloa elämään!


Viime päivinä on ollut poikkeuksellisen onnellinen FIILIS. Vaikka ei onnellisuus tunne ehkä täysin olekaan. Väittäisin, että se on myös asenne. Valittaminen kaikesta näyttäisi olevan ihmisille paljon luontevampaa .

Ihminen on hassu, kun se pelkää menettävänsä onnen sanoessaan siitä ääneen. Mie haluan vastustaa tätä, ja kiittää hyvää Jumalaa kaikesta, jolla hän on siunannut minua. "Jumala antaa förskottia" meinaa, että taivaassa ne vasta juhlat alkaa, mutta ei se ole pois siitä, etteikö Jumala tekisi kaikkeaan meitin eteen jo tämän elämän aikana.

Jos joku blogin lukija nyt mielessään miettii, että "hyvä tuon on puhua," niin sitten et varmastikaan tiedä elämästäni paljoakaan. Mutta Jumalan huolenpito on tarkoitettu myös SINULLE, ei se ole kuule muuta, kun ottaa se vastaan.P.S. Tunnustan lueskelleeni jotakin, jota joku voisi kutsua roskakirjallisuudeksi, Naisten etsivätoimisto n:o 1- sarjan uusimman. Voi, miten mie niistä pidänkään! Dumela, mma!

5 kommenttia:

 1. Ihania kirjoituksia sinulla ! - Haluan antaa tunnustuksen sinulle. Se on blogissani.

  VastaaPoista
 2. Joo ei taikausko liity mihinkään, mullakin on paljon onnea nyt! Ja aina!

  P.S:ään: Mä olen lueskellut niitä kolme, ja anopin ja kälyni suureksi pettymykseksi en vieläkään voi sanoa tykkääväni niistä. Kovasti yritin, aina annoin uuden mahdollisuuden. Oliko sitten odotukset liian korkealla, en tiedä, kun muutamat (sinä mukaanlukien:) oli niitä niin kehunut. On mulla vielä nyt neljäskin lainassa, katotaan milloin sen lukisi.

  VastaaPoista
 3. Marita: kiitos rohkaisun sanasista! niitä aina tarvitaan, tässä blogihommassa varsinkin :)

  taina: Voi, mutta eihän siun ole pakko niitä lukea, eiväthän ne edes sivistä..."roskaa" ne ovat, kuten elitistisemmät sanoisivat!

  VastaaPoista
 4. No enpä mä sivistävää lukis joka tapauksessa :) Etsin usein jotain hyvää kevyttä luettavaa, mutta en tiedä kuin yhden kivan kirjailijan. Annahan joskus täällä kirja/kirjailijavinkkejä hei! Sulla kuitenkin on päässä niin paljon tietoa niistä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)