Sivut

tiistai 30. elokuuta 2011

Kortti, kortti, kortti, kortti, kortti...Tähän synttärikortti näin alkajaisiksi...Kortti, joka odottaa vielä aikaansa... tämähän voisi sopia tilanteeseen kuin tilanteeseen.


Vauvaonnittelu söpölle ja pienelle nyyttiselle.


Onnittelukortti, joka ihan hyvin sopisi miehelle. Maskuliinisuuteen sopii kukat ihan hyvin. Ei aina ole pakko olla sinistä, autoja ja jalkapalloja ;) Tai ihan sama, vaaleanpunaistakin voi antaa miehelle, jonka itsetunto ei siitä horju.


Tämän kortin tein jollekulle rohkaisuksi. Tällainen aihe sopisi myös osanottokorttiin, mutta miksi aina jonkun pitää kuolla, ennen kuin jotakuta voi muistaa? Tähän korttiin voisi laittaa esimerkiksi tekstin:

Hän on lähellä sitä, joka huutaa häntä avuksi, sitä, joka vilpittömästi kääntyy hänen puoleensa. Hän täyttää niiden pyynnöt, jotka häntä pelkäävät, hän kuulee heidän huutonsa ja auttaa heitä. Herra suojelee niitä, jotka hänrä rakastavat. (Psalmit 145: 18-20)

Siunattua viikkoa kaikille! Ja mikä kortti oli oma suosikkisi?

6 kommenttia:

 1. Mun lemparikortti on tuo ylimpänä oleva. Olen ihan varma että n. 30 vuotta sitten minun kiiltokuva kansiostani löytyi juuri samanalainen kuva :) Fanitan täysillä tuota sun tilkkumaista blogipohjaa!

  VastaaPoista
 2. Tuo lintupallerokortti on minun suosikki :) Itse taas näkisin tuon lintupalleron onnittelemassa uudesta alusta, esim. työpaikansaanti tai vaikka lapsensaanti.

  VastaaPoista
 3. Miekin tykkään eniten lintukortista :--)

  VastaaPoista
 4. Sufferiina: kiits kiits, se taitaa olla omakin suosikkini. Blogipohjan nappasin Shabbyblogsista, mukava sivusto.

  Silppunen: Ihanpa tosi! Vauvakortiksi herkässä tilassa olevalle äidille voisi tulla mieleen, että "onpa ruma lintu, miedän vauva on kyllä söpömpi" :D Vaikka miusta se on just söpö, kun se on tuollainen turjake.

  eeli: hyvä maku :)

  VastaaPoista
 5. Meidän tapauksessa tuo ylin olisi ollut onnistunut vauvaonnittelukin kuvansa puolesta;) Suosikit mulla on kunnia omistaa! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa kaikki ihanaisia, kivoja värimaailmoja! Lemppari toi Viljan kortti ja toi miehelle menevä. Sen voi sit joskus antaa jollekulle jos lykästää..! ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)