Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kortteja ja virkkausta

Tämmösiä oon tehnynnä!

On ollut rentouttavaa ja sielu on levännyt näkertäessä töiden jälkeen. On ollut ihan tarpeellista saada jotakin muuta ajateltavaa, vaikka töissä onkin ollut kivaa. Jostain syystä työasiat ovat olleet unissa joka yö kuukauden ajan, ja se tympäisee. Eiköhän se tästä; yleensä "työuni-jakso" on vaan kestänyt miulla paljon lyhyemmän aikaa töiden alkamisesta.

Korteissa oleva kuvamatsku on peräisin jostakin afrikkalaisen ITE-taiteen näyttelyesitteestä. Pohjana Tiimarin perusmatskua ja mm. Suomalaisen alesta löytämääni käsintehtyä paperia. Ja muuta sälää laatikon kätköistä. Mikä on suosikkisi?
Niin, ja isolla vaivalla tein tämmöisiä pussukoita, hommasin vetskareita ja kaikkea. Rakkaudella tein - ihan omasta päästä. Vetskareita on jäljelläkin vielä. Sitten tajusin, että kaikilla on pussukoita varmaan jo kaapit täynnä. Kukahan näitä huolisi käytöön asti?

6 kommenttia:

 1. Englannin kuningatar on minun suosikki!
  Minä tarvitsisin semmoisen pussukan missä ristipistoneulat yms. kaikki pienet ompelutarvikkeet pysyisivät tallessa, mielellään semmoista mallia että se käytön jälkeen itse suorastaan imisi ne kaikki neulat yms. takaisin pussukan suojiin :) (joudun aina aloittamaan ristipiston teon neulan ostolla, koska en löydä entistä ja tällä hetkellä kadoksissa on mm. ratkoja).

  VastaaPoista
 2. Miulle kelpaisi kyllä uusi penaali, nykyinen on niin ruma...

  VastaaPoista
 3. Hahaa!!! Miepäs katson jos onnistuisi! Silpun ehdotus voi olla kyllä imuominaisuuksiltaan huono, mutta muuten sellainen pussukka voisi syntyäkin!

  Ja eiköhän penaali synny kohtalaisen helposti...toivottavasti ei vaan tulisi entistä rumempi ;)

  VastaaPoista
 4. Kivaa että täältä löytyy muitakin "hihhulinäpertelijöitä". ;) Joskus tuntuu että sitä on vähän omintakeinen tapaus muiden keskellä. Kun en oikein ole epäsosiaalisena seurakuntayhteyttäkään löytänyt ja nyt satuin blogilistaa selaamaan niin eksyin sinne sun tänne. :)

  Virkkuu, neulomus ja ompelusvimma on ollut meneillään täälläkin viime kesästä saakka. Jos saisi jotain valmiiksikin joskus kun niin monta rautaa tulessa aina!

  VastaaPoista
 5. Hehee ja musta taas tuntuu et kaikki hihhulit on näpertelijöitä :D Pitää oikee miettiä, kelle vois tehä jotain, ku kaikki on nii hyviä itekin tekemään. Teen siis tällä hetkellä niille onnettomille, jotka ei osaa valittaa.. lapsiparat. Mulla niiiiiiin syyhyää näpit koko ajan, aivan tuskanhiki pinnassa kun ei pääse tekemään. Ehkä sitä vapaa-aikaa siunaantuu kun lapset oppis nukkumaan päiväunet yhtäaikaa.. (tämänkin kirjottelen ja blogia yleensäkään pitkästä aikaa luen vauvan tuossa heiluttaessa etanata.)

  VastaaPoista
 6. hannakonna, mitäs me hihhulit. hieno sana, ainoa suomen kielessä, jossa hh-kaksoikonsonantti!

  taina: toivottavasti miun kädet pysyisi tulevaisuudessa edes jotenkuten vapaana, että pysyis piä kasassa O_o

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)