Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2011

Neulomuksia

Ilahduttipa kovasti, kun ultrasta tullessa postilaatikossa oli yllätyspaketti! Siellä olikin yhtä sun toista varsin hienoa. Mutta jotta ei menisi brassailuksi, niin laitan tähän kuvan vain paketista ilmestyneistä myssystä ja tumpuista. Kävipä vielä niin mukavasti, että olin juuri neulonut vauvan sukat sävy-sävyyn niiden kanssa :)


Tein mie tällaisetkin sukat (ruskea on oikeasti violetti), mutta laiskana kavensin väärästä kohti. Lopputuloksena Mickwtzin Jasonin jalkojen muotiset tekeleet :) (PS! Otan vastaan kaikki kirjat ko. kirjailijalta ja maksan vaikka!)


Aikaisemmin syssyllä neuloin meidän isännälle uudet lapaset (tuhosi edelliset pyörittelemällä nurjan puolen täyteen pieniä langanpää-pallosia).

7 kommenttia:

 1. Ja minä kun pelkäsin että pipo olisi liian punasävyinen :)

  Eipä nuo sinun sukat piloille ole menneet vaikka kavennus ei olekaan sattunut kohdilleen. Pieni on kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Mie puin nuo siun lähettämät jutut ja raitasukat yhdelle antiikkinallelle. Pistin vielä sen turkoosin jakunkin. Herttinen, kun tuli söpö - hän istuu nyt ikkunalaudalla :) Ostin ruotsinkielisen vauvaneulelehden, saat kopsut jos haluat (siellä on suomennokset myös).

  VastaaPoista
 3. En tiennytkään että teille tulee vauva! Hirmuisen paljon onnea! :)

  Katja

  VastaaPoista
 4. Katsuja! Hassua nähdä näin nettimualimassa :D Kiitos onnitteluista, kohta onkin h-hetki käsillä...onneksi ei kuitenkaan IHAN vielä.

  VastaaPoista
 5. Onko siinä lehdessä semmoisia ohjeita mitä teidän pikkuiselle pitää tehdä :) Siihenkö sinä minulle kopioita tarjoat... Taidanpa tulla joku päivä lukemaan sitä lehteä ja katsomaan mitä siitä löytyy...

  VastaaPoista
 6. silppu: ihan vappaasti ajattelin tyrkyttää ;) vaikka tokihan sinä SAAT tehdä meillekin..kröhöhh...mutta ihan vilipittömästi. Tule toki kyllään!

  katsuja: joulukuun 16., eli ei tässä kovin kauaa enää jouda vartomaan ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo :)